Teknik Direktör Eriş, Gümüşhanespor'da - Son Dakika
Güncel

Teknik Direktör Eriş, Gümüşhanespor'da

TFF 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da teknik direktörlük görevine bir yıl süreyle Levent Eriş getirildi.

14.07.2017 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 2. Lig ekiplerinden Gümüşhanespor'da teknik direktörlük görevine bir yıl süreyle Levent Eriş getirildi.

Tekke Köyü'ndeki kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar, çalıştırdığı takımlarda önemli başarılara imza atmış bir hocayla devam etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Büyükbayraktar, Levent Eriş'in tecrübesi ve geçmişi itibariyle takımın yükselen başarı grafiğine ivme kazandıracağını belirterek, "Futbol hayatında olduğu gibi teknik direktörlük hayatında da bir çok kulüpte başarılara imza attı. PTT 1. Lig ve Süper Lig dahil olmak üzere 4 şampiyonluğu var. Beşincisinin burası olmasını diliyoruz. Kendisinden ve ekibinden büyük beklentilerimiz var. Bu yıl şampiyonluğu Levent hocamızla birlikte yaşayacağız. Kendisine inancımız tamdır." diye konuştu.

Teknik direktör Eriş ise Gümüşhanespor'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, takımın iki yıldır şampiyonluğun kapısından döndüğünü aktardı.

Kendisine yapılan teklifi Gümüşhanespor'un kenetlenmiş bir ekip olması dolayısıyla tereddüt etmeden kabul ettiği anlatan Eriş, kulüpte futbol adına her türlü mücadelenin verilebileceği bir ortam olduğunu kaydetti.

Başarılı olacağına inandığı ekiple birlikte Gümüşhanespor takımını yöneticilerin ve taraftarın desteğiyle şampiyonluğa ulaştıracaklarına inandığını vurgulayan Eriş, şunları kaydetti:

"Buraya sadece şampiyonluğu istediğim için geldim. Bu ortamı sahiplenmek adına, takımı tekrar zirveye taşıyabilmek için buradayım. El birliğiyle hep beraber gönül birliği, sevgi bağıyla yakalanan bu trendi başarıyla sonlandırmak istiyoruz. Bunun da adının şampiyonluk olduğunu düşünüyorum."

Eriş, Pazartesi günü itibariyle takımla çalışmalara başlayacaklarını dile getirdi.

Törene, Gümüşhanespor Onursal Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ile kulüp yöneticileri de katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teknik Direktör Eriş, Gümüşhanespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement