Fatih Terim ile Kavga Eden İş Adamı Selahaddin Aydoğdu'nun Cezası Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Fatih Terim ile Kavga Eden İş Adamı Selahaddin Aydoğdu'nun Cezası Belli Oldu

Teknik direktör Fatih Terim'e hakaret ettiği, tehditte bulunduğu ve kişisel bilgilerini yaydığı iddialarıyla hakkında dava açılan Selahaddin Aydoğdu, toplam 2 yıl 2 ay hapisle cezalandırıldı.

12.02.2019 13:17  Güncelleme: 14:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı'da, teknik direktör Fatih Terim ile kebapçı Selahaddin Aydoğdu arasında yaşanan kavgayla ilgili davada Aydoğdu'ya 'basit tehdit' ve 'tehdit' suçlarından 6 ay, 'kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Çeşme 2. Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına Selahaddin Aydoğdu ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada mağdur olduğunu söyleyen Selahaddin Aydoğdu, "Bana karşı işlenen iş yerinin dokunulmazlığı ihlaline ilişkin dava açılmamıştır. Ben buna itiraz ediyorum. Bana karşı işlenen suçtan dava açılmamıştır. Ancak 4. kez duruşmaya gelerek mağdur olmuş durumdayım. Basın mensuplarına verdiğim tüm beyanların arkasındayım" dedi. Fatih Terim'in avukatı ise iş yerinin dokunulmazlığı ihlaliyle ilgili suçun bu dosyayla alakalı olmadığını savundu.

MAHKEME CEZAYI ERTELEMEDİ

Mahkeme, Selahaddin Aydoğdu'ya 'kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezası vererek cezayı erteledi. Mahkeme ayrıca Selahaddin Aydoğdu'ya 'hakaret' suçundan beraat kararı verirken, 'basit tehdit' suçundan 1 ay, 'tehdit' suçundan da 6 ay hapis cezası vererek, duruşmalarda pişmanlık duymamasından dolayı cezasını ertelemedi.

NE YAŞANMIŞTI?

İzmir Alaçatı'da, 14 Temmuz 2017 gecesi çıkan kavgaya, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'in, komşusunun restoranı ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya paravan çekmesi neden olmuştu.

Paravanın kaldırılması için şikayette bulunan diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu ile Fatih Terim önce telefonda tartışmıştı. Daha sonra Terim, damadı ile Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'na gelmiş, taraflar arasında kavga çıkmıştı. Terim, olayın sonrası Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılmıştı. Olayın ardından Terim'in damatları Volkan Bahçekapılı ve Ahmet Baran Çetin, Alaçatı'daki restoranlarını kapatma kararı almıştı.

Olayın hemen ardından konuşan Aydoğdu, "Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı." demişti.

Fatih Terim ile Kavga Eden İş Adamı Selahaddin Aydoğdu\'nun Cezası Belli Oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fatih Terim ile Kavga Eden İş Adamı Selahaddin Aydoğdu'nun Cezası Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • SADECE GERÇEK: Selahaddin Aydoğdu Allah yardımcın olsun . Sen milletin gönlündesin . Hiç üzülme . Bir şehir eşkiyasına gerekli dersi yiğitçe korkmadan verdin . 24 16 Yanıtla
  • Tr80: Türkiyenin İMPARATORUNA kimse ceza veremez o TÜRKİYE'YE mal olmuş değer. Burda çıkıp iki koyun güdemeyen insanlar eleştiri yapıyor. 11 26 Yanıtla Hemşinli: Fatih türkiyeye MAL olduysa kullanan çok olmuştur. 2 1 CİNCONLU: BABAN İSE SAVUNMA YAPA BİLİRSİN HAYIRDIR 2 0 tuhan: kanun önünde herkes eşittir hukukdevletinde bu böyle 1 0 1111: Hadi ordan fareli köyün kavalcısı!!! 1 0
  • İnsan: Gerçek suçlu beraat suçsuza ceza işte adalet 22 14 Yanıtla
  • Adalet nerede: Mekan basan kişi Fatih terim ceza almıyor Arkan sağlamsa yaşarsın memleketi burası 29 3 Yanıtla
  • Hemşinli: Aşağılık fatihi tokatlamanın cezası 2 yıl mı? 14 17 Yanıtla
  • adil bayram (malatya): fatih efendinin dokunulmazlığımı var bu ülkede 16 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement