Teknik Direktör Hakan Kutlu Açıklaması - Son Dakika
Spor

Teknik Direktör Hakan Kutlu Açıklaması

Teknik Direktör Hakan Kutlu Açıklaması

Ankaragücü ile bugün yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, "Ankaragücü ile sözleşmemi bugün itibariyle tek taraflı feshetmiş bulunuyorum."

16.07.2012 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaragücü ile bugün yollarını ayıran teknik direktör Hakan Kutlu, "Ankaragücü ile sözleşmemi bugün itibariyle tek taraflı feshetmiş bulunuyorum. Yeni sezonda Ankaragücü'ne başarılar dilerim" dedi.

Kutlu yaptığı yazılı açıklamada, alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) müracaat ettiğini belirterek, "Takımın başında bulunduğum dönemde alacaklarım için TFF'ye müracaat etmeme rağmen fesih hakkını kullanmayacak ve görevimi sürdürecektim. Takımın toplanma tarihini kulüp menajeri ve kamuoyu ile paylaştım. Ancak yönetim kurulu Hakan Kutlu olmadan takımın toplanacağını açıkladı. Buna da saygı duydum. Sonuç olarak Ankaragücü ile sözleşmemi tek taraflı feshetmiş bulunmaktayım" dedi.

Hakan Kutlu açıklamasında, Ankaragücü taraftarına yönelik de, "Görevde bulunduğum süreç içerisinde şahsıma ve teknik heyetimde bulunan arkadaşlarıma takımımızın içinde bulunduğu en kötü günde desteklerini esirgemeyen cefakar taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ederim" ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan haklarını helal etmelerini isteyen Kutlu, "102 yıllık geçmişe sahip Ankaragücü'nün içinde bulunduğu kötü günleri bir an önce aşıp şanlı taraftarıyla birlikte yeniden layık olduğu yere döneceğinden şüphe duymuyorum. Ankaragücü taraftarları haklarını helal etsin" dedi.

Muhabir: Hüseyin Yeşilkavak/ Ömer Hakan Kibar

Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Teknik Direktör Hakan Kutlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement