Teknoloji, moda ile buluştu - Son Dakika
Güncel

Teknoloji, moda ile buluştu

Teknoloji devi Microsoft ve perakende sektöründe modanın öncülerinden Harvey Nichols görsel mağazacılık alanında bir ilke imza attılar.

19.02.2016 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harvey Nichols ve Microsoft Lumia'dan görsel mağazacılık alanında bir ilk

Harvey Nichols, İstanbul Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki mağaza vitrinlerini "On'unla ofisin hep yanında" konseptiyle tasarladı. Microsoft Lumia'nın yeni akıllı telefon modelleri 550, 950 ve 950 XL için özel olarak düzenlenen vitrinler, Harvey Nichols İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonu hakkında ipuçları verirken, Microsoft Lumia telefonlarını bu sezonun vazgeçilmez aksesuarı olarak sergiliyor.

Teknoloji dünyasının devi Microsoft ve ilkleri yaratan moda markası Harvey Nichols, Lumia akıllı telefonlara özel vitrin tasarımı için bir araya geldi. Harvey Nichols vitrinlerinde Microsoft Lumia akıllı telefonları "ON'unla ofisin hep yanında" mottosu ile sergileniyor. İlkbahar-Yaz 2016 koleksiyonlarının boy göstermeye başladığı bugünlerde, farklı bir vitrin çalışması ile ilerlemek isteyen Harvey Nichols, Microsoft işbirliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Bu konseptle her an her yerde hem üretken, hem de stil sahibi olmanın püf noktalarını birlikte anlatıyorlar.

Ofis hayatının moda dünyası ile birleştiği vitrinlerde günümüz işkadınının gündelik hayatı boy gösteriyor. Çalışma kapsamında mekandan ve zamandan bağımsız, özgürce işlerini ve trendleri takip eden, yöneten kadınlar betimleniyor.

Microsoft'un Şubat ayında piyasaya sürdüğü Lumia akıllı telefonları 15 Şubat-6 Mart tarihleri arasında Harvey Nichols'ın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki konsept vitrininde sergileniyor. Lansman kapsamında ziyaretçiler, Microsoft Lumia 950, 950 XL, 550 akıllı telefonları Harvey Nichols mağazası içerisindeki özel konsolda deneyimleyebilirler.

Microsoft Lumia 950 XL ve Lumia 950 akıllı telefon modelleri Teknosa (Cevahir, Nautilus, Bayrampasa, Gebze Center, Kanyon) ile Medimarkt ( Beylikdüzü, İstanbul Forum, Ümraniye, Kozyatağı Optimum) mağazalarında ve Hepsiburada.com online alışveriş sitesi üzerinden satışa sunuluyor. Microsoft Lumia 550 ise Şubat ayının sonunda piyasaya sürülecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknoloji, moda ile buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement