Teknoloji Öğretmeni Berkin Elvan'ı Anlattı - Son Dakika
Güncel

Teknoloji Öğretmeni Berkin Elvan'ı Anlattı

Teknoloji Öğretmeni Berkin Elvan\'ı Anlattı

Berkin'i gülümseyerek, zaman zaman da gözyaşları arasında anlatan Cem İdikut, "Bir süre önce gelip birini sevdiğini söylemişti." dedi.

15.03.2014 08:23  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gezi Parkı gösterileri sırasında ekmek almaya gittiği sırada başından biber gazı fişeğiyle vurulan Berkin Elvan, 269 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Türkiye'yi yasa boğan ölümle ilgili İstanbul'un birçok noktasında protesto gösterileri düzenlendi.

BABASI "EN İYİ ÖĞRETMENİ ANLATIR" DEMİŞTİ

Berkin'i toprağa veren baba Sami Elvan, "Berkin'i en iyi teknoloji tasarım öğretmeni anlatır" demişti. Habertürk'ten Ümran Avcı'ya konuşan Teknoloji Tasarım Öğretmeni Cem İdikut "Çok zekiydi. Bana her şeyini anlatırdı. Bir süre önce gelip birini sevdiğini söyledi" dedi.

İşte İdikut'un Berkin için söyledikleri;

Koca yürekli bir çocuktu. Her şeyini paylaşırdı. Çok zekiydi. Bana her şeyini anlatırdı. Hatta babası ve dayısından sonra paraya ihtiyacı olduğu zaman isteyebildiği tek kişiydim. Bir süre önce gelip birini sevdiğini söyledi.

"BERKİN'DEN SONRA ŞİLA DA GİTTİ"

Berkin parkta sahipsiz bir köpeğe bakıyordu. Adını 'Şila' koymuştu. Şila bir tek Berkin'i dinliyordu. Uzaktan seslendiğinde bile koşa koşa Berkin'in yanına giderdi. Başka da kim çağırsa umursamazdı Şila. Berkin'den sonra Şila da gitti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN İLK YORUM

Başbakan Erdoğan, Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Geçenlerde İstanbul'da bir cenaze yaşandı. Maalesef terör örgütlerinin içine aldığı, terör örgütlerinin içinde ne yazık ki yüzü poşulu, eline sapan verilmiş, cebinde demir bilyelerle olan bir çocuk orada maalesef bir biber gazına muhatap oluyor.

"NE EKMEK ALMASI"

Polis, orada yüzü poşulu, elinde sapanla, demir bilyeleri savuran o kişinin kaç yaşında olduğunu nereden ayıracak? Ama bu Kılıçdaroğlu her zamanki gibi yalanını söylüyor, 'ekmek almaya giden çocuk' diyor. Dürüst ol, dürüst. Ne ekmek alması ne alakası var?"

"NEYİN MESAJINI VERİYORSUN"

Çok enteresan, annesi 'Evladımın katili başbakan' diyor. Ben evlada sevgiyi, muhabbeti bilirim ama sizin evladınızın mezarına karanfil ve demir bilyeler atışınızı pek anlamadım. O demir bilyeleri niçin atıyordu mezarına? Neyin mesajını veriyorsun."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Teknoloji Öğretmeni Berkin Elvan'ı Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • yocular: sen teknoloji öğretmeni deslerde öğrencilerine polise nasıl taş nasıl bilya nasıl molotof atılırımı öğretiyosunuz 41 12 Yanıtla
  • SAFSATA: HİÇBİR ÖĞRENCİ ÖĞRETMENİNE BİRİNİ SEVİYORUM DEMEZ.BU BİR SAFSATADAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL. 38 15 Yanıtla
  • bahattin afşar: cocuk face de bir başka cocuğun anasına ve allahına öyle küfürler ediyorki duyulmuş küfürler değil kimse yalakalık yapmasın gavurda olsanız dik durun bu cocuk terörist gurupların içinde ayaklanmalara katılmıştır babası teröristtir çocuk olduğu için kusurlarını görmeyelim ama onu bu araziye sürükleyen terörist guruplara yem olarak atan babası sucludur 38 13 Yanıtla
  • tuhan: kardeşim bumemlekette hiç ana kuzuları ölmedimi bırakın alla aşkına 40 11 Yanıtla
  • türkmilleti: ulan satılık medya şırnakta şehit plan uzman çavuşu o gün onuttunuz ama vatanı yıkmaya çalışan terör örgütü ile eylem yapan berkinin çocukluğuna kadar anlattınız siz tamamen yahudilere satılmışsınız 39 11 Yanıtla
  • dadaş: vatanıma karşı gelen her terörist gebersin mekenıda cehennem olsun 38 8 Yanıtla
  • MELTEM: Bu çocuğu nerdeyse kahraman ilan edecekler.Bu çocuğun teröristlerle halay çekerken görüntüleri var.Tamam neticede genç bir can gitti.15 yaşındaki bir çocuğun siyasi eylemlerde işi ne? Binlerce askerimiz polisimiz vatanımızı canımızı namusumuzu korurken şehit oldular.Neden ağlamadınız? Neden sokaklara dökülmediniz? Sanatçılar (!) neden twetler attmadınız programlarının akışını değiştirmediniz.Neden New york Timese tam sayfa ilanlar vermedizi? AB neden toplantıda konuşmadınız? Üniversitelerde neden eylemler yapmadınız? Çünkü amaç başka sandıkta yenemediğiniz hükümeti göndermek için bahaneniz.Sizler aslında Berkinide sevmezsiniz.... 37 9 Yanıtla
  • dascqwreq: bizim medyamızın ALLAH belasını versin teröristi bile kahraman yapar bizim medyamız 34 10 Yanıtla
  • tarkan: cehennem tum vatan hainleri terorisler dinsizler icin vardir 30 8 Yanıtla
  • DUYURU: BU ÖĞRETMENİDE ARAŞTIRIN NE OLDUĞU ÇIKACAKTIR ORTAYA. MASALLAR MASALLAR 19 19 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Kavga: 10 Gözaltı, 4 Yaralı
    01:59 Erzurum Atatürk Üniversitesi Kampüsünde Kavga: 10 Gözaltı, 4 Yaralı

    Erzurum Atatürk Üniversitesi kampüsünde iki öğrenci grubu arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada 4 kişi yaralanırken olayla ilgili olarak 10 kişi gözaltına alındı. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İl Emniyet Müdürü olayları yerinde inceledi. Soruşturma devam ediyor.

  • Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi
    01:57 Ata eziyet eden kişilere ceza kesildi

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Göle Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı tespit ve inceleme sonucunda, şahısların M.K. ve M.T.Ç. olduğu belirlendi. Şüphelilere Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında cezai işlem uygulandı.

  • Gürcistan'da Yabancı Etkinin Şeffaflığı Yasa Tasarısına Karşı Gösteri
    01:53 Gürcistan'da Yabancı Etkinin Şeffaflığı Yasa Tasarısına Karşı Gösteri

    Gürcistan'da iktidardaki Gürcü Hayali Partisi'nin yabancı etkinin şeffaflığı konulu yasa tasarısını tekrar sunmasına karşı düzenlenen protesto gösterisinde 11 kişi gözaltına alındı. Gösteriler, yasa tasarısının parlamentoda görüşülmesine tepki olarak devam ediyor.

  • İki otomobil kavşakta çarpıştı: 4 yaralı
    01:50 İki otomobil kavşakta çarpıştı: 4 yaralı

    Adıyaman'da meydana gelen kaza sonucu, sürücüleri öğrenilemeyen iki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı
    01:42 Artvin'de aç kalan ayılar kayak tesisine dadandı

    Artvin'de aç kalan ayılar, Atabarı Kayak Merkezi'ndeki personel ve idari binalara zarar vererek yiyecek aradı. Ayılar, kapıları ve camları kırarak içeride yiyecek aradı ve tesislere maddi hasar verdi. Konuyla ilgili olarak Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü açıklama yaptı ve can güvenliğini tehdit edecek bir durum olmadığını belirtti.

  • Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü'nde Türk fotoğraf sanatçısının sergisi açıldı
    01:38 Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü'nde Türk fotoğraf sanatçısının sergisi açıldı

    Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü, Türk-Macar Kültür Yılı etkinlikleri çerçevesinde Mustafa Dedeoğlu'nun 'İstanbul'dan Anadolu'ya' başlıklı fotoğraf sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Sergi, Türkiye'nin zengin kültürel ve doğal manzaralarını gözler önüne seriyor ve 2 Mayıs'a kadar ziyaret edilebilecek.

  • Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı
    01:28 Artvin'de çöp döküm ve depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın çıktı

    Artvin-Ardahan kara yolunun Varyant mevkisinde Çoruh Vadisi kenarındaki vahşi çöp depolama sahasında metan gazı patlaması sonucu yangın başladı. Artvin Belediyesi itfaiye ekipleri yangını söndürmek için çalışmalarını sürdürüyor.

  • Antalya, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle yaşanan ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor
    01:22 Antalya, Rusya-Ukrayna savaşı sebebiyle yaşanan ihracat kaybını doğu ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor

    Antalya'da domates üretimi yapan ihracatçılar, Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle ihracat kaybını Doğu Avrupa ülkeleriyle kapatmaya çalışıyor. İhracatın yüzde 90'ını Ukrayna'ya yapan Antalya, savaşın etkisiyle pazardaki satış oranının yüzde 70 düştüğünü belirtiyor. Üretim maliyetlerinin yüksek olması ve ulaşım sorunları da ihracatçıların karşılaştığı diğer sorunlar arasında yer alıyor.

  • Bakan Fidan, Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba ile bir araya geldi
    01:20 Bakan Fidan, Tanzanya Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba ile bir araya geldi

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tanzanya'nın Dışişleri ve Doğu Afrikayla İşbirliği Bakanı January Yusuf Makamba'yı Dışişleri Bakanlığı'nın Resmi Konutunda ağırladı.

  • Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı
    01:18 Adıyaman'da kavşakta meydana gelen kaza sonucu 4 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Atatürk Bulvarı Valilik Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı. Kazada Ahmet Can B., Gülsüm B., Müslüm B., ve Remziye K. yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Muş'ta 40 bin TL'ye çoban bulunamıyor
    01:11 Muş'ta 40 bin TL'ye çoban bulunamıyor

    Muş'ta havaların ısınmasıyla birlikte hayvanlarını meralara çıkarmaya başlayan besiciler, 40 bin lira maaş vermelerine rağmen çoban bulamıyor. Gençlerin kırsal bölgelerden şehirlere göç etmeyi tercih etmeleri, Muş'un besicilik anlamında iş gücü eksikliğine yol açıyor. Muş'un besicilik geleneğini sürdürmek ve sektörün geleceğini güvence altına almak için çoban bulma sorununun etkili bir şekilde ele alınması gerektiği belirtiliyor.


Advertisement