Teknoser ve Fortinet'ten "Yeni Nesil Güvenlik Çözümleri" Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Teknoser ve Fortinet'ten "Yeni Nesil Güvenlik Çözümleri" Toplantısı

Teknoser ve Fortinet tarafından gerçekleştirilen toplantıda farklı sektör temsilcileri, yeni nesil güvenlik çözümlerini masaya yatırdı.

23.07.2012 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni vizyonu ve katma değerli sistem bütünleştirici kimliği ile sahanın her alanında kurumlara uçtan uca hizmet ve çözümler sunmakta olan Teknoser, iş ortağı Fortinet ile birlikte Ortaköy Radisson Blu Bosphorus Hotel'de "Kontrol Etmenin Gücü (The Power to Control)" temalı toplantı gerçekleştirdi.

Finans, üretim, perakende, inşaat, tekstil, eğitim ve kamu sektöründe faaliyet gösteren kurumların temsilcileri toplantıya büyük ilgi gösterdi. Yeni nesil bilgi güvenliği çözümleri hakkında son gelişmelerin aktarıldığı toplantının katılımcıları; ölçeklenebilen, kullanım esnekliği sunan, performansı ve toplam sahip olma maliyetiyle güvenli iletişim sağlayan Fortinet'in entegre güvenlik çözüm ve uygulamalarını tanıma ve konunun uzmanlarıyla tanışma fırsatını yakaladı.

Teknoser, bilgi güvenliği alanında sunduğu çözümler ile kurumları kötü niyetli saldırılara karşı koruyor; denenmiş, bilinen son teknoloji ürünü cihazlar ve yazılımlar yardımıyla güvenlik politikalarının oluşturulmasını sağlıyor. Hizmet kapsamında; mobil iletişim, uygulama, veri, sistem güvenlikleri ve saldırı önleme çözümleri, anti virüs, anti spyware, anti malware çözümleri sunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknoser ve Fortinet'ten 'Yeni Nesil Güvenlik Çözümleri' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement