(Tekrar) - Son Dakika
Güncel

(Tekrar)

Genel Müdür.Genel Müdür Yardımcısı.

15.02.2012 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

428-GUN/15-ŞUB-001C-183B

İHLAS HABER AJANSI

15 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNDEMİ

-----------------------------------------------------------

Genel Müdür: Fevzi Kahraman

Genel Müdür Yardımcısı: İsmail Ballı

Yazılı Haberler Müdürü: M. Ömer Kılıç

------------------------------------------------------------

İHA BASIN MESLEK İLKELERİNE UYAR

Basın Meslek İlkeleri Madde 8: Bir basın organının dağıtım süreci tamamlanmadan o basın organının özel çabalarla gerçekleştirdiği ürün, bir başka basın organı tarafından kendi ürünüymüş gibi kamuoyuna sunulamaz. Ajanslardan alınan özel ürünlerin kaynağının belirtilmesine özen gösterilir.

-----------------------------------------------------------

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 12.10'da Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Konseyi Boşnak Üyesi Bakir İzetbegoviç'i Çankaya Köşkü'nde düzenlenen törenle karşılayacak, saat 12.15'te İzetbegoviç ile baş başa görüşecek, saat 12.30'da İzetbegoviç onuruna öğle yemeği verecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 16.30'da Anadolu Ajansı Haber Akademisi'nde eğitim alan gazeteci adaylarına "yeni anayasa, demokratikleşme, siyaset ve medya" konularında görüşlerini aktaracak, saat 17.00'da AA Editör Masası'nda yurtdışı temsilcileri ile birim editörlerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayacak.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul'da, saat 13.00'da fikir ve sanat eserlerinin devlet nüshası olarak derlenmesi ve saklanmasını öngören kanun tasarısının görüşmeleri sürecek.

- TBMM Tarım Komisyonu, saat 10.30'da 2-B arazilerinin satışına ilişkin kanun tasarısını görüşecek.

- TBMM Adalet Komisyonu'nda, saat 10.30'da "3. Yargı Reformu" paketine ilişkin kanun tasarısı ele alınacak.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu, saat 10.30'da Suriye vatandaşlarının barındıkları Hatay'deki çadırkentlere ilişkin alt komisyon raporunu ele alacak.

TBMM Dışişleri Komisyonu'nda saat 11.00'da bazı uluslararası anlaşma ve sözleşmeleri uygun bulan yasa tasarıları görüşülecek.

- AK Parti Grup Başkanvekili Ayşe Nur Bahçekapılı, saat 10.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, saat 12.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve PM üyesi Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, saat 11.30'da Gazi Yerleşkesi'nde gerçekleştirdikleri fidan dikimiyle ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan Yardımcıları ve Bakanların programları

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, saat 11.00'da Van, Erciş ve köylerde deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili basın toplantısı düzenleyecek.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, saat 10.30'da Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Konseyi Boşnak Üyesi Bakir İzetbegoviç ile Dışişleri Bakanlığı Konut'ta görüşecek, saat 11.30'da İzetbegoviç ile ortak basın toplantısı düzenleyecek, saat 12.15'te Cumhurbaşkanı Gül'ün İzetbegoviç ile gerçekleştireceği görüşmeye katılacak, saat 12.30'da Cumhurbaşkanı Gül'ün İzetbegoviç onuruna vereceği öğle yemeğine verecek, saat 14.00'da Afganisten Cevizcan Valisi Alim Sayi'yi kabul edecek.

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, saat 10.15'te Bosna Hersek Güvenlik Bakanı Sadık Ahmetoviç'i makamında kabul edecek, saat 14.25'te Moritanya İçişleri ve Adem-i Merkeziyet Bakanı Mohammed Ould Boillil ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, saat 10.00'da Grand Rixos Otel'de IPV 6 Kongresi'ne katılacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 10.00'da TBMM Basın Bürosu'nda "Hayvan Haklarıyla Alakalı Değerlendirme Toplantısı"na katılacak, saat 10.30'da TBMM Tarım ve Orman ve Köyişleri Komisyonu'ndaki 2B Kanun Tasarısı görüşmelerine katılacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 10.30'da Crowne Plaza Ankara Otel'de "Kadın İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Hibe Programı" konulu konferansa katılacak.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, saat 11.00'da "Önceden Hazırlanmış Kira Beyanname Sisteminin Tanıtımı" konulu basın toplantısı düzenleyecek.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, saat 11.00'da Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'nın başkanlık devir teslim törenine katılacak.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul'da saat 10.00'da, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki son gelişmeleri düzenleyeceği basın toplantısıyla açıklayacak.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Rob Davies, İstanbul Conrad Hotel'de saat 09.30'da, Türkiye-Güney Afrika İş Forumuna katılacak.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Çankırı'da Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı ve MKE Çankırı Silah Fabrikasını ziyaret edecek.

Siyasi partilerin faaliyetleri

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak beraberindeki heyetle birlikte, saat 14.00'da Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret edecek.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve PM üyesi Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, saat 10.00 Gazi Yerleşkesi'nde fidan dikecekler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, saat 12.00'de CHP il binasında basın toplantısı düzenleyecek. Tekin, saat 15.00'te ise Bursa Gazeteciler Cemiyeti'nde söyleşiye katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

Çek Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Vaclav Klaus, Mersin'de, Vali Hasan Basri Güzeloğlu ile görüşecek, Tarsus'ta, St. Paul Kilisesi, Antik Roma Şehri ve Ulu Cami'yi ziyaret edecek. Konuk Cumhurbaşkanı daha sonra, Mersin Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleştirilen Türk-Çek İş Forumu'nun açılışını yapacak, Çek Cumhuriyeti'nin Mersin Fahri Konsolosluğu'nun açılış töreni ile düzenlenen kokteyle katılacak.

- Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, saat 15.00'da TOBB ETÜ'de "2023 Vizyonunda Ankara" başlıklı toplantıya konuşmacı olarak katılacak.

Türksat'ın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen Malezyalı Astronot Dr. Sheikh Muszaphar Shukor, saat 15.00'da JW Marriott Otel'de "Uzayda 11 Gün" adlı sunum gerçekleştirecek.

"Hasta ve Sağlık Personeli Yönünden Robotik Cerrahi" konulu toplantı, saat 12.30'da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılacak.

Sevin Aksoy'un "Sokaklar ve Yüzler" adlı resim sergisi, sat 18.00'da TCDD Sanat Galerisi'nde açılacak.

Halkevleri üyeleri, saat 12.30'da TBMM Dikmen kapısı önünde basın açıklaması yapacak.

Halkın Hukuk Bürosu, Üsküdar Adliyesi 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 10.00'da, 19 Aralık Hayata Dönüş Operasyonu kapsamında yargılanan tutukluların duruşmasını izleyecek.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde saat 11.00'de basın açıklaması düzenleyecek.

- Şırnak'ta teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Murat Bayram'ın cenazesi, memleketi Erzincan'da toprağa verilecek.

Ralli pilotu Volkan Işık ve OİB yöneticileri, Uludağ Üniversitesi'nde "otomotiv sektöründe tasarım konuşmaları" paneline katılacak.

EKONOMİ GÜNDEMİ

------------------------------

TÜİK, saat 10.00'da Kasım 2011 dönemi hane halkı işgücü istatistiklerini açıklayacak.

TÜRKSOY Genel Sekreteri Düsen Kasainov ile TDBB Başkanı Nihat Zeybekçe, saat 11.00'da TÜRKSOY Genel Sekreterliği'nde işbirliği protokolü imzalayacak.

Antalya Expo Center'da saat 11.00'da 'Anfaş Food Product 2012' Uluslar arası Gıda Fuar'ının açılışı gerçekleştirilecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

Şike soruşturmasının ikinci duruşması 16. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki büyük salonda yapılacak.

Nike'nın yeni kramponlarının tanıtımı Türk Telekom Arena'da açılan GS Store'da Galatasaraylı oyuncuların katılımıyla gerçekleştirilecek. Saat 15.00'de başlayacak tanıtım toplantısına Felipe Melo, Sercan Yıldırım, Ayhan Akman ve Ceyhun Gülselam katılacak.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Tur'unda sahasında oynayacağı PSV Eindhoven maçı öncesinde teknik direktör Şenol Güneş saat 18.00'de Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Bordo-mavili takım, basın toplantısının ardından yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 2. Tur'undaki rakibi PSV Eindhoven, saat 14.30'da Trabzon'a gelecek. PSV Eindhoven Teknik Direktörü Fred Rutten, saat 19.30'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısından sonra Hollanda temsilcisi son çalışmasını yapacak.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 12.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında, Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 12.00'de basına açık yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası Çeyrek Final maçları Konya'da yapılacak. Bugün iki karşılaşma çeyrek final maçları tamamlanacak, program şöyle:

18.00 Beşiktaş Milangaz - Aliağa Petkim

20.15 Galatasaray Medical Park - Antalya Büyükşehir Belediyesi

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement