Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter'da trend oldu - Son Dakika
Magazin

Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter'da trend oldu

Koronavirüs salgını nedeniyle her gün yayınlanan 2. Sayfa programının yerine getirilen Aşk-ı Memnu bugün ilk bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlandı. Defalarca kez tekrar bölümleri yayınlanan dizi, Twitter'da trend olurken "Türkiye en büyük kozunu ortaya sürdü" yorumu yapıldı.

06.04.2020 14:26  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını Türkiye'ye de sıçradı. Ülkemizde 574 kişinin hayatını kaybettiği salgına karşı önlem alan Kanal D, her gün yayınlanan 2. Sayfa programını hafta sonuna alarak Aşk-ı Memnu dizisini yayınlamaya başladı. Dizi, ilk bölümden Twitter'da birinci sıradan trend oldu.

"TÜRKİYE EN BÜYÜK KOZUNU ORTAYA SÜRDÜ"

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde olan vatandaşlar sosyal medya hesaplarından Kanal D'yi etiketleyerek Aşk-ı Memnu dizisini yeniden yayınlamalarını istedi. Gelen çağrılar üzerine önlem amaçlı 2. Sayfa programını yavaşlatmak isteyen yapım, her gün yayınlanan programı hafta sonuna alarak onun yerine Aşk-ı Memnu dizisini yayınlamaya karar verdi. Geniş bir hayran kitlesi olan dizi ilk bölümden Twitter'da trend oldu. Diziyi izleyen sosyal medya kullanıcıları "Türkiye, vatandaşlarını evde tutabilmek için en büyük kozunu ortaya sürdü" yorumlarını yaptı.

Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter'da trend oldu

İşte Aşk-ı Memnu için yapılan bazı yorumlar...

Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter'da trend oldu
Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter\'da trend oldu

Son Dakika Magazin Tekrar bölümleri yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisi, Twitter'da trend oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • Feryal: Kimse izlemezzzz..... 15 3 Yanıtla Feryal: Tamamda, bula bula bu diziyimi buldular! .... corena nedir:)))))) 4 0 Fuat: Ben izlerim feryal 0 4 T: Yanıyorsun Fuat abi, yanıyorsun. :-)) 2 2 T: :-))))) 3 0 T: Imla hatası -))) corona olucaktı covid 19) 2 0 T: :-))))))) 2 0 Feryal : Şu mesele-))) 2 0
  • okuyucu : çok lazımdı türk aile yapısını bitirmek için ellrinden geleni yapıyorlar çok gereksiz dizi 7 2 Yanıtla
  • Pınar : Üresinler diye ekranda :) en az üç çocuk Veeee Veeeesiii Askari ücret iki bini aştı :) bozdur bozdur harca Türkiye ...!!! 7 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement