Telefonuna Bakarak Yolun Karşısına Geçen Kadın, Tramvayın Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Telefonuna Bakarak Yolun Karşısına Geçen Kadın, Tramvayın Altında Kaldı

Ukrayna'da telefonuna bakarak yolun karşısına geçmeye çalışan kadını, tramvay ezdi. Dikkatsiz kadının tek bacağı koptu.

23.09.2017 14:38  Güncelleme: 19:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'da kadın telefonuna bakarak yolun karşısına geçmeye çalışırken tramvayın altında kaldı.

YÜRÜRKEN TELEFONUYLA OYNUYORDU

Görüntülerde 40 yaşında olduğu belirtilen bir kadının elinde telefonuna bakarak tramvay hattında karşıdan karşıya geçmeye çalışırken görülüyor.

Kadın sağa sola bakmadan ve gelen tramvayı fark etmedi ve rayların üzerinde durma şansı kalmayan tramvayın altında kaldı.

Telefonuna Bakarak Yolun Karşısına Geçen Kadın, Tramvayın Altında Kaldı

NE KIRMIZI IŞIĞI GÖRDÜ NE DE TRAMVAYI

Yetkililer, kadının yaya kırmızı ışığı yanmasına rağmen telefonu ile oynadığı için kırmızı ışığı fark etmediğini ve yürümeye devam ettiğini belirttiler.

BACAĞI KOPTU

Yolun karşısısa telefonuna bakarak geçmeye çalışan kadına tramvay çarptı. Kazadan sonra kadının bir bacağı koptu. Kadının kopan bacağı için maeliyata alındığı belirtildi.

Görüntüler yürürken telefon ile oynamanın ne kadar tehlikeli olduğunu gösterdi.

Telefonuna Bakarak Yolun Karşısına Geçen Kadın, Tramvayın Altında Kaldı

Son Dakika Güncel Telefonuna Bakarak Yolun Karşısına Geçen Kadın, Tramvayın Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çorum Valisi, Sanayicilerin İhtiyaçları İçin Çaba Gösterecek
    15:33 Çorum Valisi, Sanayicilerin İhtiyaçları İçin Çaba Gösterecek

    Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, sanayicilerin ihtiyacı duyduğu kalifiye eleman yetiştirilmesi noktasında her türlü çabayı göstereceklerini söyledi. Çorum Valiliği ve Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimler Genel Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen istişare toplantısında, mesleki ve teknik eğitimdeki yeni gelişmeler ve planlamalar ele alındı. Toplantıda, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitimler Genel Müdürü Ali Karagöz, mesleki eğitimde nitelikli erişim, tanıtım ve yönlendirme, farkındalık arttırma çalışmaları ve nitelikli istihdamın önemini vurguladı. Vali Dağlı ise Çorum'un büyük bir sanayi altyapısına sahip olduğunu belirterek, sanayicilerin ihtiyaç duyduğu kalifiye işgücünün yetiştirilmesi için çaba göstereceklerini ifade etti.

  • Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi
    15:33 Meral Akşener Gölbaşı'nda esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Akşener, partisinin belediye başkan adaylarıyla birlikte esnafları ziyaret ederek sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Ayrıca bir tuhafiye dükkanına girerek başörtüsü satın aldı. Ziyaretlerini tamamlayan Akşener, vatandaşları selamlayarak ilçeden ayrıldı.

  • Trakya Kalkınma Ajansı Desteğiyle Yerli Ayçiçeği Tohumu Rusya'ya İhraç Edildi
    15:32 Trakya Kalkınma Ajansı Desteğiyle Yerli Ayçiçeği Tohumu Rusya'ya İhraç Edildi

    Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Trakya Tohumcular Derneği, Rusya'ya ihraç edilmek üzere yetiştirilen 20 ton yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumunu ikinci kez gönderdi. Rusya'da yerli tohumların yayılması beklenirken, gelecek yıl için 120 tonluk bir transfer anlaşması yapıldı.

  • Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatının 9. yılında anma töreni düzenlendi
    15:32 Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın vefatının 9. yılında anma töreni düzenlendi

    Terör örgütü DHKP/C üyeleri tarafından 31 Mart 2015'te İstanbul Adalet Sarayı'nda şehit edilen Mehmet Selim Kiraz için Eyüpsultan Mezarlığı'ndaki kabri başında anma töreni düzenlendi. Törene, Kiraz'ın yakınları ve birçok önemli isim katıldı. Kur'an-ı Kerim okunup dua edildikten sonra ziyaretçiler, şehit savcının ailesiyle sohbet etti.

  • MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti
    15:31 MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret etti

    MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Sultanbeyli ve Ümraniye ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yönter, seçmenlere Cumhur İttifakı lehine oy kullanmaları çağrısında bulunarak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde nöbet değişimi için çalıştıklarını vurguladı. Ayrıca, Yönter İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına layık olmadığını belirterek, Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum'un İstanbul'da sorumluluk üstleneceğini ifade etti. Yönter ayrıca, Belçika'da Türk vatandaşlarına yönelik saldırıları kınayarak, MHP'nin Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarının yanında olduğunu söyledi.

  • Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı
    15:30 Mehmet Muharrem Kasapoğlu, MHP Kula İlçe Teşkilatı'nın mitingine katıldı

    Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimleri kapsamında MHP Kula İlçe Teşkilatı tarafından memleketi Manisa'nın Kula ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

  • Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı
    15:29 Alanya'da yapılan aramada uyuşturucu ele geçirildi, 2 şüpheli tutuklandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan aramada, bir otomobilde uyuşturucu ele geçirildi. Araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Zanlılar, sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

  • Akaryakıt Sızıntısı Sonrası Sapanca Gölü'nden Sevindiren Haber: Su İçilebilir
    15:27 Akaryakıt Sızıntısı Sonrası Sapanca Gölü'nden Sevindiren Haber: Su İçilebilir

    Kocaeli'de yapılan yol çalışması sonucunda delinen NATO petrol boru hattından Sapanca Gölü'ne sızan akaryakıtın temizlenmesi için ekipler seferber oldu. Gölden alınan numunelerin yapılan analizler sonucunda suyun içilebilir olduğu belirlendi.


Advertisement