Konya'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Konya'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı

Konya'da petrol istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişiye gelerek arama yapmak için cep telefonunu isteyen saldırganlar, telefonunu vermek istemeyen görevliyi kafasından bıçaklayarak yaraladı.

18.09.2018 09:30  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da petrol istasyonunda güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişiye gelerek arama yapmak için cep telefonunu isteyen şahıslar, telefonunu vermek istemeyen görevliyi kafasından bıçaklayarak yaraladı.

2 SALDIRGAN GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN YANINA GELDİ

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde bulunan bir petrol istasyonunda meydana geldi. İddialara göre, alkollü olduğu öğrenilen Ali Ö. ile Coşkun A. yaya olarak ilerledikleri sırada cadde üzerindeki petrol istasyonuna gelerek burada güvenlik görevlisi olarak çalışan Turan M.'nin (55) yanına geldi.

ARAMA YAPMAK İÇİN TELEFONUNU İSTEDİLER

İki şüpheli Turan M.'ye bir yakınlarını aramaları gerektiğini belirterek kendisinden telefonunu vermesini istedi.

TELEFONUNU VERMEYİNCE KAFASINDAN BIÇAKLAYARAK YARALADILAR

Güvenlik görevlisi Turan M. ise telefonunu kendilerini tanımadığı için veremeyeceğini söylemesi üzerine tartışma çıktı. Tartışma sırasında şüphelilerden Coşkun A. yanındaki bıçakla Turan M.'yi kafasından yaraladı.

Konya'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı

TEDAVİ ALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Turan M., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Konya Numune Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olay yeri ve çevresinde inceleme yapan ekipler, iki şüpheliyi 100 metre ilerideki tramvay durağında yakaladı. İki şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Konya\'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Konya'da Saldırganlar, Telefonunu Vermek İstemeyen Güvenlik Görevlisini Kafasından Bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • Aliço: Konya türkiyenin 1 numaralı suç şehridir.Nüfusuna oranla) Sapıkbir şehir. Hem muhafazakar partilere en çok uyu veren, hemde en çok içki tüketen, insan bıçaklayan şehridir. Allah ıslah etsin. 11 6 Yanıtla Aliço: İşte kanıtı üstte. Uysan, seviyesine insen senide bıçaklamaya kalkar. Ne ahlakları var ne edepleri. Mevlana pazarlamacılarından ne beklenir. 4 4
  • deniz: İDAM GELMELİİİ ZATEN AB YE GİREMEYECEĞİZ UYUM YASALARINA GEREK YOK 12 0 Yanıtla
  • HERŞEYYY SERBESTT SIKINTI YOK: HERŞEYİ YAPABİLİRSİNİZZZ BİZİM SÖZDE ÜLKEMİZDE ADALET HUKUK YOOOK RAHAT OLUN GARDAŞŞŞLAR 10 1 Yanıtla
  • Erdal: Adam olun lan. Karakteri bozuklar. 8 2 Yanıtla
  • e....ö: güvenlik görevlilerinin yetkileri arttırılmalı ve özel bi egitim almaları gerekir 8 1 Yanıtla
  • DADAŞ: güvenlik görevlilere yetki verilmelidir 8 1 Yanıtla
  • HÜSEYİN: İNŞALLAH İDAM ĞELİR KURTULURUZ PİSLİKLERDEN 6 0 Yanıtla
  • ATAKAN : aliço sen suç şehri görmemişin daha konya ne ki bunun yanında 2 2 Yanıtla
  • Gercekler: Bu yargida 2 ypgli samsunda tarim isciligi yaparken yakalaniyor benim askerime silah sikiyor ulkemde para kazaniyor ama 2 ypgliden biri serbest kaliyor biri tutuklaniyor simdi bunlar tutuklanirsa adaletsizlik olmaz mi? 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement