Teleperformance Türkiye'de Atama - Son Dakika
Güncel

Teleperformance Türkiye'de Atama

Teleperformance Türkiye\'de Atama

Teleperformance Türkiye'nin yeni idari işler müdürü Mustafa Samsunlu oldu.

02.04.2013 08:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Samsunlu, idare, satınalma ve güvenlik alanındaki deneyimi nedeniyle, lider çağrı merkezi servis sağlayıcısı Teleperformance Türkiye'nin İdari İşler Müdürlüğü görevine getirildi.

Teleperformance Türkiye, bütçe ve ekip yönetiminden uluslararası ilişkiler yönetimine kadar birçok farklı alanda uzmanlığı olan Mustafa Samsunlu'yu İdari İşler Müdürlüğü görevine getirdi. Samsunlu, bundan böyle şirketin satınalma ve hizmet stratejilerinin belirlenmesinden, Türkiye ve dünya çapındaki pazar araştırmalarının yürütülmesinden sorumlu olacak.

Mustafa Samsunlu kimdir?

1957 yılında İzmir'de dünyaya gelen Mustafa Samsunlu, 1974 yılında İstanbul'daki Atatürk Erkek Lisesi'nden mezun oldu. Askeri öğrenci olarak okuduğu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili'nden 1979 yılında mezun oldu ve aynı yıl teğmenliğe atandı. 1979-1981 yılları arasında Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Ankara'daki genel merkezinde İrtibat Subayı olarak görev yapan Samsunlu, dört yıl içinde TSK dâhilinde NATO Proje Sorumlusu görevine getirildi.

1995 yılına kadar TSK'nın çeşitli kademelerinde görev yaptıktan sonra binbaşı rütbesindeyken kendi isteğiyle emekli olan Samsunlu, daha sonra Hanex firmasında Satış Müdürü olarak göreve başladı.

1996-2006 yılları arasında Microsoft Türkiye'de İdare, Satınalma ve Güvenlik Müdürlüğü görevini başarıyla sürdüren Samsunlu, aynı zamanda çalışan sağlığı ve iş güvenliği konularında sertifika programlarına katılarak ofis yönetimi alanında profesyonel çalışmalar yürüttü.

Samsunlu'nun en büyük tutkusu ise roman yazmaktır. Bugüne kadar dört kitabı yayınlanan Samsunlu, arkeoloji ve tarih meraklısıdır ve koyu bir Led Zeppelin hayranıdır. İyi derecede İngilizce ve Yunanca bilmektedir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teleperformance Türkiye'de Atama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement