Televizyon Tamircisi Çatıdan Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Televizyon Tamircisi Çatıdan Düşüp Öldü

Televizyon Tamircisi Çatıdan Düşüp Öldü

Aydın'da televizyon ve elektronik ev aletleri tamiri yapan 54 yaşındaki Ali Ustabaşı, komşusunun 3 katlı apartmanında televizyon antenini tamir ederken düşüp öldü.

04.02.2013 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da televizyon ve elektronik ev aletleri tamiri yapan 54 yaşındaki Ali Ustabaşı, komşusunun 3 katlı apartmanında televizyon antenini tamir ederken düşüp öldü. Ustabaşı'nın öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, Efeler Mahallesi Aydın Bulvarı Numara 31'teki apartmanda bugün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Kiracısının evi boşaltmasından sonra televizyon anteni bozulan 70 yaşındaki Haydar Burak, tamir için karşı binada televizyon ve elektronik ev aletleri tamiri yapan Ali Ustabaşı'nı çağırdı. Ali Ustabaşı, çırağı başka bir tamirde olduğu için komşusunun evine gitti. Ustabaşı, 3 katlı apartmanın çatısından kablo çekerken bastığı eternetin ağırlığını kaldırmaması sonucu kırılmasıyla apartman boşluğundan beton zemine düştü.

HABER ALAMAYINCA YARDIM İSTEDİ

Tamirci Ali Ustabaşı'ndan yarım saat boyunca haber alamayan Haydar Burak, alt kattaki berberden ustayı telefonla aramasını istedi. Ustabaşı'nın cep telefonuna cevap vermemesinden şüphelenen Haydar Burak ve komşuları apartmanın en üst katına çıkarak Ustabaşı'nı aradı. Apartman boşluğuna da göz atan komşuları, Ustabaşı'nın hareketsiz yattığını gördü. Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ustabaşı'nın öldüğü belirlendi. Eşinin apartmandan düşerek can verdiğini duyan Cemile Ustabaşı, olay yerine giderek sinir krizi geçirdi. Fenalaşan Cemile Ustabaşı hastaneye kaldırıldı. Ali Ustabaşı'nın kızları Fulden Ustabaşı ve Çiğdem Ustabaşı da olay yerine gelerek "Baba bizi bırakıp nereye gittin" diyerek gözyaşı döktü. Haydar Burak, "Bu apartmanın bütün işlerini Ali usta yapmıştı. İyi bildiği bir yerdi. Benim yüzümden oldu. Keşke yaptırmasaydım" diyerek üzüntüsünü dile getirdi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Televizyon Tamircisi Çatıdan Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement