TEM'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı - Son Dakika
3.Sayfa

TEM'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı

TEM Otoyolunda meydana gelen kazada bir sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil hızla bariyerlere çarptı. Bariyerin otomobile ok gibi saplandığı kazada iki kişi yaralandı.

24.01.2019 06:58  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli TEM'de bir otomobil direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan iki vatandaş yoğun uğraşlar sonucu kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Kurtarılan vatandaşların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, 05.00 saatlerinde, Kocaeli TEM otoyolu Şekerpınar yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre Yusuf Aksoy yönetimindekiotomobil yol üzerinde seyir halinde iken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kontrolden çıkarak yol ayrımında bulunan refüje ok gibi saplandı. Kaza sonrası sürücü Yusuf Aksoy ve Tanju Erdoğan otomobil içerisinde sıkıştı. Çevrede ki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

TEM'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı

OTOMOBİLE SIKIŞAN VATANDAŞLAR YOĞUN UĞRAŞLAR SONUCUNDA KURTARILDI

Olay yerine gelen ekipler sıkışan vatandaşları kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonucu otomobil içerisinde sıkışan Aksoy ve Erdoğan kurtarıldı.

KORKU DOLU BAKIYORDU

Kurtarma çalışmaları sırasında Tanju Erdoğan'a bağlanan serumu tutan bir vatandaşın korku dolu bakışları dikkat çekti.

TEM'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı

Aksoy ve Erdoğan çevrede ki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

TEM\'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM'de Feci Kaza! Otomobil Bariyerlere Ok Gibi Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement