Tem Otoyolu Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Tem Otoyolu Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Kazası: 1 Yaralı

TEM Otoyolu Okmeydanı bağlantı yolu Hasdal-Kemerburgaz ayrımlarında yol ayrımını kaçıran cipin sıkıştırdığı hafriyat kamyonu, önce bariyerlere ardından da önünde seyreden hafriyat kamyonuna çarptı.

27.10.2017 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Okmeydanı bağlantı yolu Hasdal- Kemerburgaz ayrımlarında yol ayrımını kaçıran cipin sıkıştırdığı hafriyat kamyonu, önce bariyerlere ardından da önünde seyreden hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan kamyon sürücüsü, itfaiye ekipleri tarafından uzun uğraşlar sonucu hafif yaralı olarak çıkartıldı. Kurtarma çalışmaları esnasında sürücünün sigara içmesi ve sonrasında yürüyerek ambulansa gitmesi dikkat çekti.

Kaza, saat 13.00 sıralarında TEM Otoyolu Okmeydanı bağlantı yolu Hasdal-Kemerburgaz ayrımlarında meydana geldi. İddiaya göre, Kemerburgaz istikametine seyir halinde olan Hüseyin Kurt idaresindeki hafriyat kamyonu, sol şeritte seyreden cip sürücüsünün yol ayrımını kaçırması sonucu bariyerle araç arasında sıkıştı. Sürücünün kontrolünü kaybeden kamyon, önce bariyerlere ardından da önünde seyreden Naim Sarı yönetimindeki 34 VVS 27 plakalı hafriyat kamyonuna çarptı. Kaza sonucu sürücü Kurt şoför mahallinde sıkıştı. Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine Kağıthane İtfaiye Grup Amirliği ve Kemerburgaz itfaiye istasyonuna bağlı ekip sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıkışan sürücüyü kurtarmak için çalışmalara başladı.

Kurtarılmayı beklerken sigara içti, yürüyerek ambulansa gitti

Kurtarma çalışmasına başlayan ekipler, sürücünün ayağının içeride sıkıştığını fark etti. Bunun üzerine ekipleri aracın kapısını keserek, ön camını çıkarttı. Bu esnada sıkışan sürücünün sigara içmesi dikkat çekti. Uzun uğraşlar sonucu kamyondan çıkartılan sürücü yürüyerek ambulansla gitti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü Kurt, ambulansla Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Uzun araç kuyruğu oluştu, sürücünün ayakkabıları kapıda sıkıştı

Öte yandan, kaza nedeniyle TEM Otoyolu Okmeydanı bağlantı yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Trafiğin Sababad viyadüğüne kadar vurduğu kazada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri trafiği açmak için uzun süre uğraştı. Kurtarıcı aracıyla çekilen kamyonların kullanılamaz halde olduğu görüldü. Yaralı sürücünün ayakkabıları ise kamyonun kapısına sıkıştığı gözlendi.

"Cip yolu şaşırınca kamyonlar frene basmış"

Kazayı gören Yusuf Atmaca, "Önlerine bir cip girmiş, sanırım yolu şaşırmış. Kamyonlarda frene basınca kaza olmuş. Cip durmuş 1-2 dakika, kazayı görünce kaçmış. Plakasını alamamışlar, polis kamera görüntülerinden bakıyor. Yaralıda bir sıkıntı yok, kontrol için hastaneye götürmüşler" dedi.

300 metre ileride kamyonet yol kenarına düştü

Diğer yandan, kazanın yaşandığı yerin 300 metre ilerisinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde ise kontrolden çıkan bir kamyonetin yol kenarına düştüğü görüldü. Vatandaşlar tarafından şoför mahallinden çıkan sürücünün, hafif yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri aracı çekmek için çalışma yaparken, polis ekipleri de kazayla ilgili çalışma yaptı.

Polis, kazalarla ilgili inceleme başlattı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tem Otoyolu Bağlantı Yolunda Hafriyat Kamyonu Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü
    20:25 Park halindeki araca çarpan otomobil ters döndü

    Sivas'ta seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce park halindeki otomobile çarptı, daha sonra da takla attı. Kaza sonucunda sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi
    20:20 Besi çiftliğinde yangın: Çok sayıda kurbanlık büyükbaş telef oldu, 1 kişi dumandan etkilendi

    Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde bulunan bir besi çiftliğinde çıkan yangında çok sayıda kurbanlık büyükbaş hayvan telef oldu ve bir kişi dumandan etkilendi. Yangını kontrol altına alan ekipler soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Olay anları cep telefonu kamerası ve dron ile görüntülendi. Vatandaşlar da yangını söndürmek için yardım etti.

  • İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti
    20:19 İsrail saldırılarında binlerce kadın hayatını kaybetti

    Birleşmiş Milletler (BM) Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Kadının Güçlendirilmesi Birimi, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 7 Ekim'den bu yana 10 binden fazla kadının hayatını kaybettiğini belirterek, hayatını kaybeden kadınların 6 bininin arkalarında 19 bin yetim çocuk bıraktığı ifade edildi. Raporda, Gazze'de kadınların yerlerinden edildiği, dul kaldığı ve açlıkla karşı karşıya olduğu belirtildi.

  • Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti
    20:12 Odun keserken 2 ayağını ve elini kesti

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir kişi spiralle odun keserken iki ayağını ve elini kesti. Olayın meydana geldiği evde kanlar içinde kalan genç, ailesinin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar
    20:12 Sason Çayı'na uçan araçta mahsur kaldılar, iş makineleriyle kurtarıldılar

    Batman'da Sason Çayı'na uçarak 400 metre sürüklendikten sonra kayalıkların üzerinde asılı kalan hafif ticari araçta mahsur kalan 2 kişi yoğun çalışmaların ardından kurtarıldı.

  • Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı
    20:11 Kontrolden çıkan otomobil Büyükçekmece Gölü'ne düştü: 1 yaralı

    İstanbul Büyükçekmece'de seyir halinde olan otomobil, kontrolden çıkarak göle düştü. Sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde AFAD, itfaiye ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Aracın içinde başka biri olma ihtimali üzerine arama çalışmaları devam ediyor.

  • Horoz dövüşüne polis baskını: 29 adet horoz eli geçirildi, 50 kişiye işlem yapıldı
    20:08 Horoz dövüşüne polis baskını: 29 adet horoz eli geçirildi, 50 kişiye işlem yapıldı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde metruk bir binada horoz dövüştürülüp kumar oynandığı ihbarı üzerine polis baskını düzenlendi. Baskında 29 horoz muhafaza altına alınırken, 53 kişiye işlem yapıldı. Kumar oynayanlara idari yaptırım cezası uygulanırken, uyuşturucu kullanmak suçundan hapis cezası bulunan bir kişi tutuklandı. Ayrıca, horoz dövüştüren ve hayvanları koruma kanununa muhalefet eden kişilere adli işlem yapıldı.

  • Silivri'de Kahvehaneye Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı
    20:05 Silivri'de Kahvehaneye Saldırı: Güvenlik Kamerasına Yansıdı

    İstanbul Silivri'de aralarında husumet bulunan bir kişi, kahvehaneye av tüfeği ile saldırı gerçekleştirdi. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli jandarma tarafından yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

  • Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti
    19:59 Karaman'da trafik polisinin dikkati olası kazayı önledi, Bakan Yerlikaya teşekkür etti

    Karaman'da uygulama noktasına yaklaşan dolmuşun şoförünün rahatsızlandığını ve aracın geri gittiğini fark eden polis memuru, arkadan gelen sürücüleri uyararak olası kazayı önledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya o anları paylaşarak, polis memuruna teşekkür etti.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
    19:57 İzmir Büyükşehir Belediyesi Yeni Dönem İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

    İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni dönem ilk meclis toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay başkanlığında yapıldı. Toplantıda meclis başkanvekillerinin belirlenmesi ve gündem maddelerinin oylanması gerçekleştirildi. Ayrıca Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı'nın yeniden kurulmasına ilişkin önerge kabul edildi.


Advertisement