TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde servis minibüsü şarampole devrildi - Son Dakika
3.Sayfa

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde servis minibüsü şarampole devrildi

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde servis minibüsü şarampole devrildi

Kocaeli'de TEM Otoyolu Sapanca Yolu Caddesi'nde seyir halindeki servis minibüsü şarampole yuvarlandı. İtfaiye ekipleri sıkışan yolcuları kurtarmak için çalışıyor.

23.04.2023 06:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde sürücüsünün kontrolünden çıkan servis minibüsü şarampole devrildi. İtfaiye ekipleri, sıkışan yolcuları çıkarmak için çalışma başlattı.

Kaza, Kartepe ilçesi TEM Otoyolu Sapanca Yolu Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki 54 AHG 365 plakalı Volkswagen marka servis minibüsü şarampole yuvarlandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine Kocaeli'den ve Sakarya'dan çok sayıda itfaiye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Devrilen minibüsten çıkamayan yolcular için ekipler seferber oldu. Ekiplerin olay yerindeki müdahaleleri sürüyor. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde servis minibüsü şarampole devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu
    12:41 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Lastik Patlaması: Trafikte Uzun Kuyruk Oluştu

    15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde seyir halindeki bir aracın lastiği patlayınca, polis ekipleri köprünün ortasında kalan araç nedeniyle bir şeridi trafiğe kapattı. Bu durum, Avrupa Yakası'ndan Anadolu Yakası'na geçmek isteyen araç sürücülerinin kilometrelerce kuyruk oluşturmasına sebep oldu. Olay yerine gelen çekici, lastiği patlayan aracı köprüden kaldırdıktan sonra trafik normale döndü.


Advertisement