TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

TEM Otoyolu Hasdal mevkisinde iki tır ve iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralandı.

27.11.2013 15:10  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM Otoyolu Hasdal mevkisinde iki TIR ve iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada 3 kişi yaralanırken, TEM otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikameti trafiğe kapatıldı.

Kaza, saat 14.00 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Hasdal mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, yolda bir otomobil aniden durunca arkadan gelen otomobiller de frene bastı. Yaşanan zincirleme kazada iki kamyon ve iki TIR birbirine girdi. Kazada ilk belirlemelere göre Hakan Sofuoğlu, Yavuz Akkaya ve Temel Erol yaralandı. Yaralılardan Temel Erol olay yerinde ayakta tedavi edilirken, diğer iki sürücü Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Kazaya karışan kamyon şoförü Süleyman Akça, "Ben gidiyordum, öndeki arabalar aniden durunca frene bastık ve zincirleme kaza oldu. Kazanın ardından yaralılar çıkarılarak hastaneye gönderildi" dedi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan diğer kamyonun şoförü Temel Erol ise, "Ön tarafta arabalardan bir şeyler dökülmeye başladı. Herkes birden frene bastı ve kaza oldu" diye konuştu.

Zincirleme kaza nedeniyle TEM Otoyolu Fatih Sultan Mehmet Köprüsü istikameti trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan araçları kaldırma çalışmaları sürerken, trafik Boğaziçi Köprüsü istikametine yönlendirildi. - İSTANBUL

TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel TEM Otoyolunda Zincirleme Kaza: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement