Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı: 1 Ölü ve 11 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı: 1 Ölü ve 11 Yaralı

Sakarya TEM Otoyolu'nda yolcu otobüsünün TIR'a çarpması sonucu 1 kişi öldü. Kazanın buzlanma nedeniyle yaşandığı yaşandığı tespit edildi.

08.01.2015 10:36  Güncelleme: 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya TEM Otoyolu Hendek mevkiinde saat 08.30 sıralarında saatlerinde bir yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi. Kazada, çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi. Olayın buzlanma nedeniyle yaşandığı yaşandığı tespit edildi.

BUZLANMA KAZA GETİRDİ

Adana'dan İstanbul'a gitmekte olan yolcu otobüsü sürücünün yoldaki buzlanma nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kayarak önde gitmekte olan TIR'a çarptı. Kaza sonucu bir kişi öldü, 11 kişi de yaralandı. Kaza nedenilye TEM'de ulaşım 2 saat durdu.

1 ÖLÜ VE 11 YARALI

Kaza sonrası Düzce ve Sakarya'dan olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Çarpışma sonucu otobüs şöförü ve muavini araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası şoför ve muavin sıkıştıkları yerden çıkarılırken henüz adı öğrenilemeyen otobüs muavini olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 11 kişi de hastanelere sevkedildi.

Yolcu Otobüsü TIR\'a Çarptı: 1 Ölü ve 11 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yolcu Otobüsü TIR'a Çarptı: 1 Ölü ve 11 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • deniz akman: Ancak boş boş konuşup yorum yapın bende lider adanada hostesim personelim ve her günümüz o beğenmediğiniz şoförlerle yolda geçiyor şoförlerin o bozuk ve fırtınalı yollarda ne şartlarda çalıştıklarını bilmiyorsunuz ve yorum yapıyorsunuz onlar sizler rahat rahat seyehat edin diye gece gündüz canlarını hiçe sayarken sizler bunu görmeyin sadece yargılamayı bilin ancak. orada vefat eden ve yaralanan bizim mesai arkadaşlarımızdır hepimizin başı sağolsun çok üzgünüz allah ailesine sabır versin yaralanan personel ve yolcularımıza da acil şifa versin lütfen can yakacak yorumlar yapmayın : 3 0 Yanıtla
  • Ankarali: Allah rahmet eylesin sadece dikkat edilmeli hız ve hız başka birşey değil hız felakettir. 1 1 Yanıtla
  • adanali: Canım babamda yaralanmış rabbim beterinden korusun insallah 0 0 Yanıtla

Advertisement