Tema-K Gönüllüleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler - Son Dakika
Güncel

Tema-K Gönüllüleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler

TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), dün akşam Swiss Otel'de iftar yemeği düzenledi.

24.05.2018 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç ve TEMA-K Yönetim Kurulu üyeleri Esra Öztürk, Aslı Pehlivanlar, Sedef Mercan ve Figen Kıral'ın ev sahipliğinde güzel bir iftar yemeği organize edilirken,iftar yemeğinden elde edilen tüm gelir TEMA Vakfı'nın doğa eğitim programlarına aktarıldı.

2018 yılı etkinliklerinde aktif görev alan TEMA-K gönüllülerine teşekkür sertifikalarını takdim eden TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, kısa bir konuşma yaparak "TEMA Vakfı olarak gönüllülerimizin ve bağışçılarımızın kıymetli destekleriyle 26 yıldır başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak için çalışmalar yürütüyoruz. Daha yaşanabilir bir dünya umudumuza destek olan her çalışma bizler için çok anlamlı ve değerli. Bu kapsamda doğaya gösterdikleri hassasiyet ve sağladıkları katkılar için TEMA-K gönüllülerine ve iftar yemeğine katılarak destek veren tüm konuklara teşekkür ederim" dedi.

TEMA-K Gönüllüleri adına konuşan Esra Öztürk, "Bu önemli ayda bir kez daha bir araya gelebilmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Aynı zamanda ulvi bir amaca hizmet eden TEMA Vakfı'na destek vermiş olmak da bugünkü yemeğimizi daha da anlamlı kılıyor. Yaklaşık 20 yıldır TEMA Vakfı'na destek veriyoruz. Bugün yaptığımız çalışmaların yüzlerce çocuğun hayatına olumlu etki edecek olması ve gelecek nesillerin hayatına önemli katkılar sağlaması bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bugüne kadar TEMA-K'nın verdiği destek ile on binlerce çocuk doğa eğitim programlarına katıldı. 2018 yılında da desteklerimizi yeni etkinliklerle sürdüreceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tema-K Gönüllüleri İftar Yemeğinde Bir Araya Geldiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement