Tema'nın Jüri Üyeleri Gazeteciler Oldu - Son Dakika
Yerel

Tema'nın Jüri Üyeleri Gazeteciler Oldu

Tema\'nın Jüri Üyeleri Gazeteciler Oldu

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, TEMA gönüllüleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu.39 eserin katıldığı yarışmada jüri üyeliklerini basın mensupları Alper Tunalı, Aydın Fidan, Nevzat Çakır ve...

23.05.2012 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, TEMA gönüllüleri tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenler belli oldu.

39 eserin katıldığı yarışmada jüri üyeliklerini basın mensupları Alper Tunalı, Aydın Fidan, Nevzat Çakır ve Alper Tüydeş yaptı. Karacabey TEMA gönüllüleri Naci Güncü, Ümit Yalçın ve Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Fehmi Yıldız'ın da yer aldığı seçmelerde birbirinden güzel fotoğraflar değerlendirmeye alındı.

Karacabey'in tabii güzelliklerini yansıtması, fotoğrafçılık tekniğinin kullanımı ve taşıdığı mesaj göz önünde bulundurularak yapılan değerlendirmeler neticesinde Berk Orhan Yücel'e ait fotoğraf birinciliğe layık görüldü. Yarışmada ikinci Mustafa Gülsever tarafından çekilen fotoğraf olurken, üçüncü ise Umut Şahin'in fotoğrafı oldu. Kemal Karabulut, Şeyda Özdemir ve Yahya Kurtbay'ın eserleri ise mansiyon ödülüne layık görüldü.

TEMA gönüllüsü Naci Güncü, önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle dereceye giren yarışmacıların ödüllendirileceğini söyledi.

(MŞ)

23.05.2012 11: 15: 38

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema'nın Jüri Üyeleri Gazeteciler Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement