Temel İçgüdü - Son Dakika
Dünya

Temel İçgüdü

Temel İçgüdü

Şilili Madenciler Mahsur Kaldıkları Sırada Esrar ve Şişme Kadın İstemiş,

14.02.2011 11:00  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şili'de yerin 622 metre altında iki aydan uzun bir süre mahsur kalan madencilerin, kurtarılmayı bekledikleri sırada yardım ekiplerinden "esrar" ve "şişme kadın" istedikleri ortaya çıktı.

Kurtarma operasyonunu başından sonuna kadar izleyen New York Times muhabiri Jonathan Franklin, operasyonun kitabını yazdı.

Franklin, kitapta, dünyanın gösterdikleri sabır ve iradeyle hayran kaldığı 33 madencinin bilinmeyen yönlerini yazdı.

Kitaba göre göçük altında kurtarılmayı bekleyen madenciler, yukardaki yardım görevlilerinden önce "kendilerini sakinleştirecek" bir şeyler istedi.

Bazı görevlilerin, madenci yakınlarının da yardımıyla madencilere esrar ve marihuana gönderdiği ortaya çıktı. Uyuşturucuların, madencilerin yakınları tarafından gönderilen paketlerin içine gizlendiği öne sürüldü. Kitaba göre, durumdan kuşkulanan bazı yöneticiler, uyuşturucu gönderilmesini engellemek için dedektör köpek getirilmesini teklif etti. Madencilerin ikinci isteği ise "şişme kadın" oldu.

Cinsel enerjilerini boşaltarak sakinleşmek isteyen madenciler, kurtarma ekiplerinden şişme kadın istedi. Bu arada bir yardım gönüllüsü de, madencilere 10 şişme kadın hediye edebileceğini söyledi. Ancak doktorlar, şişme kadınların madenciler arasında

"kıskançlığa" yol açabileceğini savunarak bu teklifi geri çevirdi. Bunun üzerine madencilere, erotik ve porno fotoğraflar gönderildi.

Kitapta, gönderilen erotik fotoğraflar arasında, Şili'de "Bomba 4" olarak da tanınan tabloid güzeli La Cuarta'nın fotoğraflarının da bulunduğu belirtildi.

 

 

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Dünya Temel İçgüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement