Temel Karadeniz, Küçükçekmeceli Vatandaşlarla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Temel Karadeniz, Küçükçekmeceli Vatandaşlarla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi

Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı’nda vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

09.03.2014 21:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda vatandaşlarla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Küçükçekmece Belediyesi Nikah Sarayı'nda düzenlenen akşam yemeğine, Küçükçekmece AK Parti Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay'ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Küçükçekmece'nin metroyla buluşacağı müjdesini veren AK Parti Belediye Başkan Adayı Temel Karadeniz, "Yeni dönemde inşallah kapalı pazar yerlerimiz, gençlik merkezimiz, spor kompleksimiz, Halkalı Meydan düzenlememiz, Fatih Kültür Merkezimiz, bilgi evlerimizin sayısını artırarak bütün Küçükçekmece'ye yaygınlaştırmamız söz konusu olacak. Menekşe Deremizin çevresinde çok ciddi bir rekreasyon çalışması olacak. Önümüzdeki dönem Küçükçekmece metroyla tanışacak. Şuan da belediyemizin olduğu alanda hem Cennet Mahallemizde metro istasyonumuz olacak. Beşiktaş'tan gelecek olan metromuz Mehmet Akif Mahallemizden, Atatürk Mahallemiz ve Atakent Mahallemizde istasyonları olacak. Kentsel dönüşümle ilgili şuanda projelendirilen kısımlarla ilgili çalışmalarımız aynı irade ve kararlılıkla devam edecek" şeklinde konuştu.

AK Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı itibarsızlaştırma çalışmalarına dikkat çeken Karadeniz, "Yerel seçimlerde bir tek çivi çakmayı beceremeyenler artık yereldeki rakiplerinin biz olamayacağını anlayanlar işi farklı kulvarlara götürerek bulanık suda balık avlamaya çalışıyorlar. Son zamanlarda yapılan dublaj ve montaj ürünü çalışmaları hep beraber izliyoruz. AK Partiyi ve Sayın Başbakanımızı itibarsızlaştırmaya çalışanlar şunu fark edemiyorlar; Zannettiklerinin çok ötesinde Sayın Başbakanımız milletimizin gönlünde taht kurmuş vaziyettedir. Bu anlamda lütfen 12 yıllık iktidarımızda nelerin değiştiğini çocuklarımıza, gençlerimize anlatalım. Geçenlerde 20 yaşındaki bir genç kardeşimle karşılaştığımda, kardeşim Sayın Başbakanımıza kızmış. Ben böyle Başbakan görmedim diyor. Dedim ki sen 20 yaşındasın. 12 yıldır Sayın Başbakanımız başımızda. Sen zaten başka Başbakan görmedin. 8 yaşında kısa pantolonla misket oynuyordun sokakta. Küçükçekmece'nin nereden nereye geldiğini bilmiyorsun. Halkalı'daki çöplüğümüzün rüzgarlı havalarda nasıl Küçükçekmece'ye kabus gibi çöktüğünü unutmadık. O kardeşime su bidonu dediğimde belki de ne olduğunu bilmeyecektir. Değerli kardeşlerim, bu anlamdaki değişikliklerin lütfen farkında olalım. Nasıl bir nimetin içinde olduğumuzu unutmayalım" ifadelerini kullandı.

Akşam yemeğinde vatandaşlara hitap eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, "10 sene önceki Küçükçekmece'ye gelecek olursak, yokluk vardı. Sıkıntı, ızdırap, sokakları çamur içerisinde olan ve batmış olan bir yönetim anlayışı vardı. Göreve geldiğimin henüz 1. ayıydı. Bir mülkiye baş müfettişi ağabeyimiz vardı. Beni de severdi. Tebrik etmek için telefonla aradı. Aziz sen Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı olmuşsun, kazanmışsın. Hayırlı olsun dedi. 'Deli misin sen' dedi ? Hayırdır ağabey dedim. 'Oraya gidilir mi' dedi. 'Orayı en son ben denetledim, denetlenemez raporu verdim' dedi. 'Allah yardımcı olsun, nasıl altından çıkacaksın, yazık günah sana' dedi. Ben de şu cümleyi kullandım kendisine. Dedim ki, Hz. Şems der ki ; İşiniz Allah'a kalmışsa, onu olmuş bilin" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Temel Karadeniz, Küçükçekmeceli Vatandaşlarla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement