Temirtaş'a yapılan saldırıya Nilüfer Belediye Meclisi'nden kınama - Son Dakika
Güncel

Temirtaş'a yapılan saldırıya Nilüfer Belediye Meclisi'nden kınama

Temirtaş\'a yapılan saldırıya Nilüfer Belediye Meclisi\'nden kınama

Nilüfer Belediye Meclisi, Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş'a yapılan saldırıyı kınadı.

04.07.2019 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediye Meclisi, Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş'a yapılan saldırıyı kınadı.

Nilüfer Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısını Nilüfer "Barış Meclisi"nde gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Turgay Erdem başkanlığında yapılan toplantıda gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi ve Nilüfer Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Mehmet Temirtaş'a yapılan saldırı kınandı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, "Siyasi olarak burada görev alan arkadaşlarımız hem Nilüfer ve Bursa'yı, hem de kendi partilerini temsil ediyor. Burada demokratik haklarını kullanan arkadaşlarımızın bu tür saldırılara maruz kalması kabul edilemez. Bunun karşısına geçebilecek önlemlerin alınması gerekiyor. Faillerin bulunup adli makamlara teslim edilerek cezalandırılmasını istiyoruz. Böyle tahriklerle, tehditlerle, yaptığımız kamusal hizmetin önünde kimse duramaz" dedi.

Erdem'in ardından CHP Grup Sözcüsü Osman Ayradilli, AK Parti Gurup Sözcüsü Gökhan Dinçer ve İYİ Parti Gurup Sözcüsü Osman Uçar ve MHP Grup Sözcüsü Şenol Keleş de yapılanın kabul edilemez olduğunu belirterek saldırıyı kınadılar.

Nilüfer Belediyesi Meclisi'ne katılan Mehmet Temirtaş da, "Her şeye rağmen bu saldırı bizi daha çok birbirimize yakınlaştırdı, kenetledi diye düşünüyorum. Siyasi parti liderleri, genel başkan yardımcıları, belediye başkanları, hepsi sağolsun aradı, 'Geçmiş olsun' dedi. Ben Türkiye'de demokrasinin gelişmesinden, fikir kavgasının verilmesinden yana oldum hep. Şiddetle bir işin çözüleceğini ummadım, ummuyorum. Bu şiddet bizi susturmayacak. Doğru bildiğimiz yoldan çevirmeyecek, ki bu olay bizim doğru yolda olduğumuzu gösteriyor" diye konuştu.

Yapılan değerlendirmelerin ardından Nilüfer Belediye Meclisi gündemdeki maddeleri ele alarak karara bağladı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Temirtaş'a yapılan saldırıya Nilüfer Belediye Meclisi'nden kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.

  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.


Advertisement