Temsili Vali"Den Yeşil Alan İsteği - Son Dakika
Güncel

Temsili Vali"Den Yeşil Alan İsteği

Temsili Vali"Den Yeşil Alan İsteği

Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan ilkokul öğrencisi, kentte yeşil alanların artırılması konusunda istekte bulundu.

22.04.2019 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili vali olan ilkokul öğrencisi, kentte yeşil alanların artırılması konusunda istekte bulundu.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu öğrencisi Birsen Uyanık'a makam koltuğunu teslim etti.

Vali Dağlı, bir günlük yetkinin kendisinde olduğunu ifade ettiği Uyanık'a görevinde başarı diledi.

Birsen Uyanık da İl Milli Eğitim Müdürü, Valilik Özel Kalem Müdürü ve İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürünün yer aldığı misafirlerini makam odasında ağırladı.

Uyanık, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, makamını kendisine veren Vali Dağlı'ya teşekkür etti.

Çok güzel bir gün geçirdiğini dile getiren Uyanık, şöyle konuştu:

"Bu güzel vatanı ve dünyada tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı bize armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşlarına, tüm şehitlerimize ve gazilerimize sonsuz sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Bu onurlu makamın gerçek sahibi Sayın Zülkif Dağlı Valimize, kendim ve ilimizin tüm çocukları adına saygılarımı sunuyorum. Bize bu onuru yaşattığı için çocuk kalbimizden gelen en içten duygularla kendilerine teşekkür ediyorum."

Büyüklerinden aldıkları bayrağı başarı için daha ileriye taşıyacaklarını belirten Uyanık, "Vatanımızı, bayrağımızı korumayı, insan sevgisi ve çalışkan olmayı, dürüst ve ahlaklı olmayı, başta kıymetli öğretmenlerimiz, anne-babalarımızdan öğreniyoruz. Bugünün küçükleri, yarının büyükleri olarak sizlerden aldığımız bu bayrağı ebediyen onurla ve şerefle taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Uyanık, "Yeşil olma özelliğiyle övündüğümüz Düzce ilimizin yeşil alanlarının arttırılmasını istiyorum. Yeşil alanların da koruma altına alınmasını istiyorum. Şelaleler ve yaylaların temiz tutulmasını istiyorum. Çocuk oyun alanlarının çoğaltılmasını istiyorum. Öğrencisi olduğum Şehit Teğmen Uğur Altan İlkokulu binasının yapılmasını istiyorum." diye konuştu.

Uyanık, kütüphanesi olmayan okulların tespit edilip bu okullara kütüphane kurulmasını da istedi.

Vali Zülkif Dağlı da Uyanık'ı tebrik ederek "Bunlar çok güzel talepler. Birsen, Vali olmuş zaten. Bu tarz, üslup, konuşma, diksiyon için Birsen'i tebrik ediyorum. Makamı çok güzel temsil etti. Talepler de olması gereken, yerine getirilmesi gereken taleplerdir." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Temsili Vali'Den Yeşil Alan İsteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement