Tendürek'te Şehit Düşen Uzman Çavuş Özdemir'in Naaşı Memleketine Getirildi - Son Dakika
Genel

Tendürek'te Şehit Düşen Uzman Çavuş Özdemir'in Naaşı Memleketine Getirildi

Tendürek'te şehit düşen Uzman Çavuş Özdemir'in naaşı memleketine getirildi Şehidin cenazesi eşi ve çocuklarının da içinde bulunduğu uçakla Samsun'a getirildiSAMSUN - Tendürek Dağı'nda terör örgütü PKK'yla çıkan çatışmada şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in naaşı eşi...

26.05.2017 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tendürek'te şehit düşen Uzman Çavuş Özdemir'in naaşı memleketine getirildi

Şehidin cenazesi eşi ve çocuklarının da içinde bulunduğu uçakla Samsun'a getirildi

SAMSUN - Tendürek Dağı'nda terör örgütü PKK'yla çıkan çatışmada şehit olan Samsunlu Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in naaşı eşi ve çocuklarıyla aynı uçakta Samsun'a getirildi.

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Mustafa Özdemir'in naaşı eşi Ebru Özdemir, 7 yaşındaki oğlu Burak Özdemir ve 2 yaşındaki oğlu Kaan Özdemir de bulunduğu uçakla Samsun-Çarşamba Havalimanına akşam saatlerinde getirildi. Şehidin havalimanındaki karşılama törenine Samsun Vali Yardımcısı Recep Yüksel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan, Garnizon Komutanı Alb. Ünsal Ağaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Turan Çakır, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, askeri ve mülki erkan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sedyede oğlunun cenazesini karşılayan anne Ayşe Özdemir'in oğlunun tabutuna son kez dokunarak, "Oğlum senin daha çok hayallerin vardı" diyerek ağıt yakması ise yürekleri dağladı.

Şehidin naaşı, havalimanındaki törenin ardından Terme Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, cenazenin yarın ikindi namazına müteakip kılınacak namazın ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Tendürek\'te Şehit Düşen Uzman Çavuş Özdemir\'in Naaşı Memleketine Getirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Tendürek'te Şehit Düşen Uzman Çavuş Özdemir'in Naaşı Memleketine Getirildi - Son Dakika


Advertisement