Tenis - Son Dakika
Spor

Tenis

Tenis

Erkekler dünya sıralamasının 5 numarası İspanyol tenisçi Rafael Nadal, yaklaşık 7 ay süren sakatlığının ardından katıldığı VTR Açık'taki ilk maçında çiftlerde 2-0 galip geldi.2012'nin Haziran ayında Wimbledon'ın ikinci turunda Lukas Rosol'e...

06.02.2013 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erkekler dünya sıralamasının 5 numarası İspanyol tenisçi Rafael Nadal, yaklaşık 7 ay süren sakatlığının ardından katıldığı VTR Açık'taki ilk maçında çiftlerde 2-0 galip geldi.

2012'nin Haziran ayında Wimbledon'ın ikinci turunda Lukas Rosol'e kaybettiği maçta sol dizinden sakatlanan İspanyol tenisçi Rafael Nadal, yaklaşık 7 ay sonra korta döndü. Nadal, Şili'nin Vina Del Mar kentinde düzenlenen toprak kort turnuvası VTR Açık'taki ilk maçında, çiftler kategorisinde partneri Juan Monaco ile Çek Frantisek Cermak-Lukas Dlouhy çiftini 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenerek tur atladı.

Erkekler dünya sıralamasının 5'inci basamağındaki Nadal, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, günün sonunda doktorların, dizinde şu an için bir sorun olmadığını ve kötüye gitme riski bulunmadığını söylediğini ifade ederek, dizinin durumuyla ilgili daha fazla konuşmak istemediğini belirtti.

26 yaşındaki Nadal, acı hissetse de oynamaktan keyif aldığını ifade ederek,

"Henüz yüzde 100 hazır değilim. Birkaç haftaya daha ihtiyacım var. Acı hissetsem de hissetmesem de buraya tenis oynamaya geldim. Çiftler maçı olsa da resmi bir maça çıkmaktan dolayı mutluyum" diye konuştu.

7'si toprak kort turnuvası Fransa Açık'ta olmak üzere 11 "grand slam" şampiyonluğu bulunan Nadal, bugün tekler maçında vatandaşı Federico Delbonis ile karşılaşacak.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer/ AP

Yayıncı: Hüseyin Doğru - VINA DEL MAR

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tenis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement