"Tenkisat Yok, Çalışana Yatırıma Devam" - Son Dakika
Güncel

"Tenkisat Yok, Çalışana Yatırıma Devam"

"Tenkisat Yok, Çalışana Yatırıma Devam"

PERYÖN Güney Marmara Şubesine bağlı, ülke ve kent ekonomisinin dev firmaları, mevcut ekonomik süreçten en az hasarla çıkılacak formülün 'Eğitim ve verimliliğe odaklanmak' olduğunu kaydetti.

22.09.2018 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Firmaların önümüzdeki dönemde tenkisat yapmayacağını ifade eden İK Yöneticileri, önümüzdeki dönemde üretimin kalitesinin artması için mevcut işgücüne yatırım yapılacağını dile getirdi.

PERYÖN Güney Marmara Şubesi, ülke ve kent ekonomisinin önde gelen firmalarının İK Yöneticilerini aynı masada buluşturarak mevcut ekonomik süreçte izlenecek yol haritasını belirledi.

"Kalıcı bir dönem değil"

Gerçekleştirilen toplantıyla önümüzdeki dönemin yol haritasını belirlediklerini ifade eden PERYÖN Güney Marmara Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Barış Gül, "İçerisinden geçtiğimiz dönemin kalıcı olduğunu asla düşünmüyoruz. Manipülasyonların da fazlasıyla içerisinde bulunduğu bir süreç yaşıyoruz. Biz değişimlere çabuk adapte olan bir yapıdayız. Dolayısıyla hem firmalarımızın hem de insanlarımızın bu durumun ardından çok çabuk reaksiyon gösterebileceğini ve ekonominin kısa vadede rayına oturacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

"Tenkisat olmayacak"

Böyle bir dönemde eğitime ve dolayısıyla verimliliğe odaklanma kararı aldıklarını belirten Barış Gül, "Önümüzdeki dönemde üretimi, eğitimi ve verimliliği esas alan bir anlayışla hareket edeceğiz. Yaşanan sıkıntıların üstesinden gelecek bir altyapımız var. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde tenkisat olmayacak. Mevcut işgücünün daha verimli kullanmaya gayret edeceğiz. Bunun için eğitimin maksimum derecede önem taşıdığını görüyoruz. Yol haritamızı buna göre belirleyeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Tenkisat Yok, Çalışana Yatırıma Devam' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement