Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Misafir Edildi - Son Dakika
Güncel

Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Misafir Edildi

Teog\'da Dereceye Giren Öğrenciler Misafir Edildi

Temel Eğitimden Orta Eğitimi Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren ve başarılı olan Sandıklı Aktürkler İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri, Türkçe öğretmenleri Abbas Ümit Şahin ile Nurettin Öztürk, Matematik Öğretmeni Ayşe Türk ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hanife Gülver...

12.01.2017 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Temel Eğitimden Orta Eğitimi Geçiş (TEOG) sınavında dereceye giren ve başarılı olan Sandıklı Aktürkler İmam Hatip Orta Okulu öğrencileri, Türkçe öğretmenleri Abbas Ümit Şahin ile Nurettin Öztürk, Matematik Öğretmeni Ayşe Türk ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Hanife Gülver öncülüğünde, Sandıklı İmam Hatipliler Derneği (SANİMDER) Bilgi Evi'nin misafiri oldu.

Ziyarette SANİMDER Başkanı Ramazan Ayyıldız, bilgi evinde gerçekleşen tefsir hadis sohbeti, sabah namazı ve kahvaltı programı ile başarılı öğrencilere verilen eğitim burs yardımı ile ilgili bilgiler verdi.

Tüm öğrencilerin bilgi evine gelebileceklerini derslerine yardımcı olmak üzere kütüphane ve bilgisayardan yararlanabileceklerini belirten Ayyıldız, "Bilgi evimizde kütüphane ve bilgisayarların yanı sıra öğrencilerimiz satranç ve masa tenisi gibi sosyal aktiviteleri de ücretsiz olarak kullanabilir. Bugün TEOG'da başarılı olan öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Öğrencilerimizden tek isteğimiz, ikinci dönem gerçekleşecek TEOG sınavına çok çalışarak hazırlanmaları ve bu başarılarını tazelemelerini istiyoruz." dedi.

Ziyarete katılan öğrencilere "Haydi Namaza" kitapçığı hediye edildi. Öğrencilerin yaptığı dua ile ziyaret sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Teog'da Dereceye Giren Öğrenciler Misafir Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement