Teog Türkiye 1. Yazgı Tosyalı Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Teog Türkiye 1. Yazgı Tosyalı Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi

Teog Türkiye 1. Yazgı Tosyalı Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Kaymakamı Yusuf Cıbır, TEOG Sınavında Türkiye 1.’si olan Yazgı Tosyalı’yı ödüllendirdi.

20.01.2016 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesi Kaymakamı Yusuf Cıbır, TEOG Sınavında Türkiye 1.'si olan Yazgı Tosyalı'yı ödüllendirdi.

Yurt genelinde 1 milyon 174 bin 247 öğrencinin girdiği TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavı sonuçları geçtiğimiz gün açıklanmıştı. 25-26 Kasım 2015 tarihlerinde yapılan 1'ci TEOG sınavında Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Yabancı Dil ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden sınava giren Namık Kemal Ortaokulu 8'nci sınıf öğrencilerinden Yazgı Tosyalı 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1'ncisi oldu.

İlçede bir ilki başararak Türkiye 1'si olan Yazgı Tosyalı Kaymakam Yusuf Cıbır tarafından ödüllendirildi. Yazgı Tosyalı dün Kaymakam Yusuf Cıbır'ı ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu, Okul Müdürü Mehmet Büyükyağcı, öğretmenleri ve ailesinin katıldığı ziyarette Türkiye 1'si Yazgı Tosyalı'yı ödüllendiren Kaymakam Yusuf Cıbır başarısından dolayı kutladı.

Azmin ve çalışmanın başarıyı yakalayacağını belirten Kaymakam Yusuf Cıbır, okul idareci, öğretmenlerini ve ailesini tebrik etti.

Kaymakam Yusuf Cıbır'ın Yazgı Tosyalı'ya ödül vermesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Volkan Pullu'da tebrik ederek ödüllendirdi.

Yazgı Tosyalı Kaymakam Yusuf Cıbır, okul idarecileri, öğretmenler ve ailesiyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek makamdan ayrıldı. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Teog Türkiye 1. Yazgı Tosyalı Kaymakam Tarafından Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement