Teoman Kördüğüm Oldu - Son Dakika
Güncel

Teoman Kördüğüm Oldu

Rock grubu Acaipademler'in konserleri ile gündeme gelen Teoman Kumabaracıbaşı şimdi de Fox TV'de yayınlanan "Kördüğüm" dizisine transfer oldu.

18.03.2016 08:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Aşka Sürgün', 'Göz Yaşı Çetesi' ve 'Güneşin Kızları' dizilerinde oyunculuğunu sergileyen Kumbaracıbaşı, yeni dizisi "Kördüğüm"de güçlü bir iş adamı karakterini canlandırıyor.

TEOMAN KÖRDÜĞÜM OLDU

Rock grubu Acaipademler'in konserleri ile gündeme gelen Teoman Kumabaracıbaşı şimdi de Fox TV'de yayınlanan "Kördüğüm" dizisine transfer oldu. 'Aşka Sürgün', 'Göz Yaşı Çetesi' ve 'Güneşin Kızları' dizilerinde oyunculuğunu sergileyen Kumbaracıbaşı, yeni dizisi "Kördüğüm"de güçlü bir iş adamı karakterini canlandırıyor.

Sinema ve televizyon oyuncusu Teoman Kumbaracıbaşı, 2010 yılından bu yana Acaipademler grubuyla birlikte sahne alıyor. 3. albümüne hazırlanan Acaipademler, 19 Mart Cumartesi akşamı, Woodstock sahnesinde. Basta Melek İrdem, davulda Soner Doğanca, ses ve elektrikli gitarda Teoman Kumbaracıbaşı ve masada Metin Bozkurt'la sahne alacaklar.

Acaipademler her zamanki gibi Pir Sultan Abdal, Kaygusuz Abdal, Karacaoğlan, Puşkin, J.Prevert, Paul Celan, İngeborg Bachmann, Antonio Machado, Pablo Neruda, Georg Trakl, Rilke, Zahrad gibi şairlerin şiirlerinden besteledikleri şarkılarla 2 saatlik bir konser verecekler. Müziklerinin oluşumunda yüzyıllardır harmanlanlaşmış aşure kıvamına gelmiş Anadolu müziği önemli bir yer teşkil ederken, Amerikan Siyah müziği, ve Rock müziğinin olanaklarından faydalanmakta. Tüm bu birliktelikle Acaipademler hala ve yine de 'söz'ün önemine, 'söz'ün anlamını ve değerini yitirmediğine vurgu yapıyor. 2010 yılından beri sahne alan acaipademler, 2009 yılında 'Marshall Planı' ve 2011 yılında 'Budala' albümlerini kaydetmişlerdi.

Şarkılarını genellikle Türkçe ama zaman zaman kullandıkları şiirlerin anadiline vurgu yapmak üzere Almanca, İngilizce ve İspanyolca söyleyen Acaipademler, Woodstock sahnesinde, dillerden coğrafyalara, hikayelerden anılara, kafiyelerden ritmlere, seslerden tınılara ve sözlerden şarkılara uzanan bir yolculuk için dinleyicilerini konsere bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teoman Kördüğüm Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement