Tepebaşı Belediyesi Farklı Noktalarda Yol Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika
Yaşam

Tepebaşı Belediyesi Farklı Noktalarda Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Farklı Noktalarda Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı’na bağlı mahallelerde yürüttüğü çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor.

04.09.2017 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Tepebaşı'na bağlı mahallelerde yürüttüğü çalışmalarını yoğun bir biçimde sürdürüyor.

Tepebaşı bölgesinde çalışmalara hız kesmeden devam eden ekipler son olarak Çamlıca, Muttalip ve Sazova'da trotuvar ve satıh kaplama çalışmaları gerçekleştirdi. Mahallelerde fiziki yapıyı iyileştirmek adına yaz sezonu boyunca birçok çalışmaya imza atan ekipler, Çamlıca'da Öner Sokak üzerinde trotuvar ve yol bakım çalışması yaparken, Sazova'da ise Elmalı mevki üzerinde satıh kaplaması gerçekleştirdi. Ekiplerin bir diğer çalışma noktası ise Muttalip Mahallesi oldu. Eski yağ fabrikası arkasından mahalleyi Sarıcakaya yoluna bağlayan Kanalboyu Sokak'ta da satıh kaplaması gerçekleştiren ekipler, ulaşımın sorunsuz ve güvenli bir şekilde sağlanması adına çalışmalarına devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri de yapılan planlama çalışmaları doğrultusunda Tepebaşı'na yakışan yaşam alanları oluşturmaya ve üst yapının daha elverişli hale getirilmesine devam edeceklerini ifade ediyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Tepebaşı Belediyesi Farklı Noktalarda Yol Çalışmalarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu
    23:03 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonucu Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde bazı evlerde hasar oluştu. Deprem nedeniyle vatandaşlar panik yaşadı. Yelten köyünde 2 katlı bir evde büyük hasar oluştu, bazı evlerin duvarları zarar gördü. Vatandaşlar deprem anında büyük korku yaşadıklarını ve evlerinin zarar gördüğünü belirtti.

  • Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın
    22:17 Amasya'da hissedilen depremden dakikalar sonra korkutan yangın

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi. Amasya'da Taşova ilçesine bağlı Gemibükü köyünde depremden dakikalar sonra bir ahırda çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek bitişikteki samanlığa sıçradı. Yangına müdahale eden ekiplerin söndürme çalışmaları devam ederken, yangının çıkış nedeni araştırılıyor.


Advertisement