Tepeden tırnağa bembeyaz - Son Dakika
Magazin

Tepeden tırnağa bembeyaz

Tepeden tırnağa bembeyaz

Renklerin mevsimlere göre kategorize edildiği günler çoktan geride kaldı.

07.03.2020 07:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Renklerin mevsimlere göre kategorize edildiği günler çoktan geride kaldı. Yazın üstümüzden çıkarmadığımız  beyaz pantolonumuz, kış gardırobumuzun da vazgeçilmez parçalarından biri artık. Soğuk havalarda  beyazı tercih etmenin riskleri olduğu açık. Dikkat edilmesi  gerekenleri listeledik.

Tepeden tırnağa bembeyaz

? Kalın kumaşlar tercih edin

Kaşe, yün ya da denim ürünleri kullanın. Böylelikle soğuk havalara uygun, daha tok bir görünüm elde edeceksiniz.

? Beyazın farklı tonlarını bir araya getirin Ekru ve bej gibi beyaza yakın renkleri bir arada kullanmayı deneyin. Örneğin, beyaz bir pantolon tercih ediyorsanız ekru bir kazak ve bej tonlarındaki botlarınızla ton sür ton bir denge yakalayabilirsiniz.

? Monokromun gücüne güvenin Beyaz pantolon ya da beyaz denim bir tulumu, siyah bir bot ya da çantayla tamamlayarak aksesuarlarınızla monokrom bir görünüm elde edebilirsiniz. Özellikle baştan aşağı bembeyaz giymek konusunda çekincesi olanlar siyah ve beyaz birlikteliğine başvurabilir.

? Metalik ekleyin Beyaz parçaları davetlere ve şık ortamlara uyarlamak isterseniz metalik parçalarla eşleştirebilirsiniz. Metalik bir çanta ya da aksesuar, görünümünüzü davete hazırlayacaktır.

? Beyaz jean-beyaz palto birlikteliğine şans verin İkisi birbirine çok yakışıyor. Siyah bir boğazlı kazak, siyah ankle botlar ve leopar desenli bir fular bu görünümün tamamlayıcısı olabilir.

Podyumlardan kısa kısa...

New York, Londra, Milano ve Paris'te neler öne çıktı?

Moda başkentlerinde yapılan Sonbahar/Kış 2020-2021 koleksiyonlarının sergilendiği moda haftaları yine çok konuşuldu. Öne çıkanları sizler için derledik.

? Korona korkusu: Virüsün İtalya'ya sıçramasıyla Milano Moda Haftası'nın son günü iptal edildi. Giorgia Armani ise defilesini seyircisiz sergiledi. Paris'e de virüs korkusu hakimdi, şovların öncesinde maskeler dağıtıldı.

? Dior'un gazeteleri: Toplumsal cinsiyet eşitsizliğine gönderme yapan bir defileye imza atan Dior'un 1960 ve 70'lerin feminist sanatının simgesel figürlerinden ilham alan koleksiyonu oldukça dikkat çekiciydi! Modellerin gazete kağıtlarıyla kaplanmış bir podyumda yürümesi çok konuşuldu.

? Kapitone etkisi: New York'ta Coach, Londra'da Burberry, Milano'da Versace ve Paris'te Chloe gibi markalarda gördüğümüz kapitone elbiseler, paltolar ve pantolonlar, gelecek kış sezonunda bu dokuyu, alışıldık formlarının dışında ve bol bol göreceğimizin sinyallerini verdi.

? Marc Jacobs podyumunda Miley Cyrus: Ünlü şarkıcı Miley Cyrus, siyah bir sutyen, siyah pantolon ve elinde taşıdığı zebra deseni baskılı ceketiyle Marc Jacobs podyumlarında yürüdü. Bu sürpriz hamle, yeni bir işbirliğinin habercisi olarak yorumlandı.

? Hadid hakimiyeti: Neredeyse bütün defilelerde karşımıza çıkan Bella ve Hadid kardeşlere, Off-White podyumlarında aileden bir isim daha katıldı. Süpermodel kardeşlerin anneleri Yolanda Hadid, podyumda kızlarına eşlik etti.

? Karl Lagerfeld'siz Chanel: Podyumda roket kaldıran, şelale akıtan ve Eyfel Kulesi inşa ettiren, geçen yıl kaybettiğimiz, Chanel markasının efsanevi kreatif direktörü Karl Lagerfeld'in ardından, marka daha sade podyumlarda, daha giyilebilir tasarımlar sunma stratejisini sürdürüyor. Bu sezon podyumda kol kola, gruplar halinde yürüyen modeller sosyal medyanın en çok paylaşılan görüntülerinden biri oldu.

? Çizme boyları uzadı: Dizden yukarıya uzanan, renkli ve rugan çizmeler moda haftalarına damga vurdu. Victoria Beckham'dan Saint Laurent'e eteklerle bir araya gelmiş modeller, gelecek sezonunun çizme trendini gözler önüne serdi.

Tepeden tırnağa bembeyaz

İstanbul Moda Haftası ertelendi!

16-20 Mart'ta yapılacak İstanbul Moda Haftası, Türkiye ve dünya gündemindeki gelişmeler nedeniyle 13-17 Nisan'a ertelendi. Daha önce Askeri Müze- Harbiye'de yapılacağı açıklanan etkinliğin, aynı mekanda ve aynı programda olup olmayacağıysa henüz belli değil.

Tepeden tırnağa bembeyaz

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Tepeden tırnağa bembeyaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.

  • Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor
    19:09 Nuri Alço, Beyin Kanaması Geçirdiği Hastaneden Taburcu Oluyor

    Ünlü oyuncu Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Alço, tedavisine yoğun bakımda başlandı. Eşi Burcu Alço, yapılan son açıklamada oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

  • Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı
    17:12 Gülcan Köseoğlu'nun Konseri Büyük Beğeni Topladı

    Umay Kadın Sesleri Korosu ve ZibziArt orkestrasıyla birlikte sahne alan Gülcan Köseoğlu, unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Konser, zengin repertuarı ve renkli sahne performansıyla izleyicileri büyüledi. İş, sanat ve sosyal yaşam dünyasından birçok seçkin ismin katıldığı etkinlik, işitme engelli çocuklara destek olma adına önemli bir adım olarak kaydedildi.

  • Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi
    17:11 Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

    Fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlar nedeniyle tepki çeken Uraz Kaygılaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı özür metniyle durumu açıkladı. Kaygılaroğlu, amacının sevgilisinin sanat çalışmasına destek vermek olduğunu belirterek, rahatsızlık uyandırdığı için özür dilediğini ifade etti.

  • Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı
    17:11 Tayfun Duygulu, Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım yaptı

    Şarkıcı Tayfun Duygulu, Kerim Tekin ile birlikte yazdığı 'Kar Beyazdır' şarkısının sözlerini hatırlatarak, duygusal bir paylaşım yaptı. Duygulu, geçmişte çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak, Kerim Tekin'i özlediğini dile getirdi.


Advertisement