Tepkiler sonrası Hadise'den yeni Eurovision açıklaması! Sunucu ile aralarındaki diyaloğu paylaştı - Son Dakika
Magazin

Tepkiler sonrası Hadise'den yeni Eurovision açıklaması! Sunucu ile aralarındaki diyaloğu paylaştı

"Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" sözleri basına yansıyan şarkıcı Hadise, gelen tepkiler üzerine yeni bir açıklamada bulundu. Sosyal medyadan sunucu ile aralarında geçen diyaloğu paylaşarak, "Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için paylaşmak gereği duyduğumun bilinmesini rica ederim" dedi.

20.05.2021 18:17  Güncelleme: 23:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hadise uzun süredir göremediği anne-babası Gülnihal- Hasan Açıkgöz'ü ziyaret etmek için doğup büyüdüğü Belçika'ya gitti.

Belçika'da MNM Radyo'da Peter Van de Veire'in programına konuk olan Hadise, "Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" dedi.

HADİSE'NİN EUROVİSİON SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ

Hadise'nin bu açıklaması bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki görürken, bazı kullanıcılar da şarkıcının başarasının takdir edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

TEPKİLER SONRASI ARALARINDA GEÇEN DİYALOĞU PAYLAŞTI

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, kendisine gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Geçtiğimiz gün Belçika MNM Radyo Kanalı'nda katıldığım programla ilgili düzeltme... Geçen diyalog tam olarak şu şekildeydi;

Soru: Belçika'dan Eurovision'a katılman için teklif geldi mi?

Cevap: Hayır, gelmedi.

Soru: Gelseydi katılır mıydın?

Cevap: Neden olmasın...

"2009 Eurovision sonucu ile ilgili; kaybettiğime evet, çok üzüldüm ama dördüncü olmak çok gurur vericiydi. Bir yarışmaya herkes birinci olmak için katılır. Bende de o hırs vardı ama olmadı.

Yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırmak için paylaşmak gereği duyduğumun bilinmesini rica ederim. Saygılarımla..."

Tepkiler sonrası Hadise'den yeni Eurovision açıklaması! Sunucu ile aralarındaki diyaloğu paylaştı
Tepkiler sonrası Hadise\'den yeni Eurovision açıklaması! Sunucu ile aralarındaki diyaloğu paylaştı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Tepkiler sonrası Hadise'den yeni Eurovision açıklaması! Sunucu ile aralarındaki diyaloğu paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Müge: Allah belanı versin 9 4 Yanıtla Garip: Abi siz ne yaşıyorsunuz? Bu nasıl bir yaklaşım şekli. Çürüksünüz:( 10 2 39luk bekar: garip sana ne oluyor lan ne ayaksın müge hanım doğru söylüyor allah katında kutsal sayılan evlilik kurumu ayaklar altına alınmış her hafta biriyle ağzınızı açtınızmı müslüman diye geçinirsiniz bumu müslümanlık 1 0
  • ....: Amannn insanlar da tepki vermeye yer arıyo.Elva Abeylegesse bizim için koşmadı mı,yabancı sporcu transver etmiyo muyuz, Arda Turan ,Hidayet Türkoğlu yabancı ülkelerde oynsmadı mı?Kaldı ki Belçika'da uzun süre yaşamış. Herşeye kızıyoruz... 10 2 Yanıtla
  • Rüknettin Dede: Yanlış Anlaşılma yok..Seni Sevmiyoriz. 8 2 Yanıtla HADİSE: ÇOK ÇOK ÇOKTA TINNNNNNN 0 0
  • Tepki : Belçikada sana sanatçı gözüyle bakıyorlarsa bizdeki gibi vay hallerine.! 7 1 Yanıtla
  • jdkjfkgj: senı sevıyorum hadıse:) 3 4 Yanıtla
  • Kemal: Yine mi boşandı bu 5 1 Yanıtla
  • Yunus: İş görür yinede hiç yoktan iyidir 5 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement