Tercan'da vatandaşlara aşure dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Tercan'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Tercan\'da vatandaşlara aşure dağıtıldı

Tercan'da Kaymakam Musa Kazım Çelik ve Belediye Başkanı Lokman Gültekin tarafından, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

21.08.2021 08:55  Güncelleme: 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tercan'da Kaymakam Musa Kazım Çelik ve Belediye Başkanı Lokman Gültekin tarafından, Muharrem ayı ve Aşure Günü dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

İlçe merkezinde kurulan stantta vatandaşlara aşure dağıtıldı. Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, Aşure Günü'nün birlik ve beraberliğe vesile olmasını dileyerek, "Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Aşurenin bu mecazi anlamı bugün her zamankinden daha fazla önem taşımaktadır. Milletimiz, asırlardır sürdürdüğü gelenekle birbirinden farklı tatları aynı kazanda kaynatıp, aşure aşı yapmaya, birlikte yaşamanın sembolünü tadarken muhabbeti paylaşmaya devam etmektedir." dedi.

Kaymakam Musa Kazım Çelik'te vatandaşların Muharrem Ayını tebrik ederek, bu mübarek ayın birlik, beraberlik, kardeşlik ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tercan'da vatandaşlara aşure dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ömer karagulmez: Belediye başkanı bşrlik beraberliği çok iyi bilir öyle ki insanları işiyle ekmeğiyle tehdit edip işi şiddete dayandırmaya kadar vardırır çok birlik beraberlik sever bi kimsedir kendisi insanların ekmeğiyle oynamayı çok sever aynı zamanda 0 0 Yanıtla

Advertisement