Tereyağ ve bisküvi kutusu içinde 12 tabanca ele geçti: 1 kişi tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Tereyağ ve bisküvi kutusu içinde 12 tabanca ele geçti: 1 kişi tutuklandı

Samsun'da tereyağ ve bisküvi kutusu içine gizlenmiş 12 adet tabancayla ve mermiler ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi mahkemece tutuklandı.

06.06.2021 18:43  Güncelleme: 19:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da tereyağ ve bisküvi kutusu içine gizlenmiş 12 adet tabancayla ve mermiler ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir kişinin Gümüşhane'den Samsun'a satmak için silah getireceğini bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde bulunan Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminalinde 59 yaşındaki M.K.'yi yakalayarak gözaltına aldı. M.K.'nin yanında bulunan tereyağı ile bisküvi kutularına gizlenmiş 10 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan M.K.'nin evinde yapılan aramada ise 2 adet daha ruhsatsız tabanca ile 10 adet şarjör ve 376 adeta çeşitli ebatlarda tabanca mermisi ele geçirildi. İlkadım İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilen M.K. bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Hakkındaki suçlamaları kabul etmeyen M.K. içinde silah bulunan kutuyu bir bakasının bırakıp kaçtığını ve kendisiyle ilgisinin olmadığını iddia etti. Nöbetçi mahkemeye ifade veren M.K. mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

(Muhammer Ay/ İHA)

Tereyağ ve bisküvi kutusu içinde 12 tabanca ele geçti: 1 kişi tutuklandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Tereyağ ve bisküvi kutusu içinde 12 tabanca ele geçti: 1 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı
    20:59 Rize'de cenaze dönüşü kaza: 4 yaralı

    Rize'nin Derepazarı ilçesinde, cenazeden dönenleri taşıyan bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular
    20:59 Başkentte yanan aracı söndürmek için seferber oldular

    Ankara'nın Sincan ilçesinde seyir halindeki bir otomobil aniden alev aldı. Çevredeki vatandaşlar yangın söndürme tüpleri ile müdahale ederek aracı söndürdü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın sonucu araç kullanılamaz hale geldi.

  • Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı
    20:26 Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı

    Banu Parlak, borçlu olduğu bir dosyayla ilgili gittiği Küçükçekmece Adliyesinde icra memuruyla tartıştı. Adliyeyi birbirine kattan Parlak, savcı tarafından ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Banu Parlak'ın köpeği, komşusunun köpeğini parçalayarak öldürmüştü.


Advertisement