Terhisine 3 Gün Kala Ölen Asker - Son Dakika
Güncel

Terhisine 3 Gün Kala Ölen Asker

Terhisine 3 Gün Kala Ölen Asker

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde terhisine 3 gün kala komutanının silahının ateş alması sonucu hayatını kaybeden kısa dönem asker Emrah Erdem’den geriye, olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde nöbet tutarken paylaştığı fotoğrafı kaldı.

31.01.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde terhisine 3 gün kala komutanının silahının ateş alması sonucu hayatını kaybeden kısa dönem asker Emrah Erdem'den geriye, olaydan bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde nöbet tutarken paylaştığı fotoğrafı kaldı.

Terhisine 4 gün kala sosyal paylaşım sitesinde nöbet tutarken paylaştığı son fotoğrafının altına Erdem'in, "Daha 4 gün tutarım başka da yok" şeklinde yazdığı öğrenildi. Yaklaşık 6 ay önce kendisi gibi öğretmen olan Merve Erdem ile evlenen Emrah Erdem'in cenazesi, Tokat İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılacak olan törenin ardından memleketi Kırklareli'nin Vize ilçesine gönderilecek.

Reşadiye İlçe Jandarma Komutanlığı'nda vatani görevini kısa dönem olarak yapan Emrah Erdem (27), Astsubay C.S.'nin tabancasından çıkan kurşunla ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Olayın ardından Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak otopsisi yapılan Erdem'in cenaze işlemleri devam ediyor. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terhisine 3 Gün Kala Ölen Asker - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement