Fatih Terim'den Karius Planı: Uzaktan Şut Çekin - Son Dakika
Spor

Fatih Terim'den Karius Planı: Uzaktan Şut Çekin

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş kalecisi Karius'un güven vermemesi nedeniyle Selçuk, Feghouli, Fernando ve Nagatomo gibi isimlerden uzak mesafeli şutlar çekmesini istedi.

02.12.2018 09:17  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vodafone Park'tan zaferle ayrılmanın hesaplarını yapan Terim, özellikle kornerlerden çok umutlu... Beşiktaş'ın bu konuda sorun yaşadığını gören tecübeli çalıştırıcı, korner atışlarında stoperlerini de ileriye çıkaracak.

Galatasaray'da zaferin şifresi belli oldu: Duran toplar ve şutlar...

Beşiktaş'ın detaylı analizini yapan sarı-kırmızılı teknik kadronun, derbinin stratejisini belirlerken rakibin durumunu ve kendi zaaflarını dikkate aldı. Teknik direktör Fatih Terim ile ekibine göre Cim-Bom'u Vodafone Park'ta zafere götürecek noktalar şöyle:

DURAN TOPLARA DEFANSTAN DESTEK GİDECEK

Beşiktaş'ın yan top zaafiyeti kullanılacak. Özellikle siyah-beyazlıların kornerlerde sıkıntı yaşaması nedeniyle bu değerlendirilmeye çalışılacak. Fatih Terim, kornerlerde Maicon, Ozan ve Fernando'dan Eren'e destek vermesini istedi.

"UZAKTAN ŞUT ÇEKİN"

Beşiktaş kalecisi Karius'un güven vermemesi önemli bir koz olarak görülüyor. Selçuk, Feghouli, Fernando ve hatta Nagatomo gibi isimlerden uzak mesafeli şutlar istendi.

ARAYA PASLAR

Beşiktaş savunmasının arasına ve arkasına atılan toplarda sorun yaşaması nedeniyle Onyekuru, Feghouli ve Mariano'dan bu koşuları denemeleri söylendi.

LINNES VE NAGATOMO'YU UYARDI

Beşiktaş'ın en etkili yanının kanatlar olması bazı önlemleri de beraberinde getirecek. Buna göre Quaresma ve Lens için Linnes ve Nagatomo'dan dikkatli olmaları istendi.

"KADEMEYE DİKKAT!"

Maicon'un ağır kalması nedeniyle savunma arkasına atılacak toplardan korkan sarı-kırmızılı teknik heyet, beklerin mutlaka kademeye girmelerini söylendi.

Fatih Terim\'den Karius Planı: Uzaktan Şut Çekin
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fatih Terim'den Karius Planı: Uzaktan Şut Çekin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Şıvan şıtayger: Muslera daha kötü bu aralar. Hakemler ve stoperler açığı kapatıyor.Gecen sene adalet olsa Alanya'da kırmızı görüp penaltı yaptırmıştı vede kaçan şampiyonluğun en büyük sorumlusuydu.Şimdi kahraman !!! Yersen tabi. 6 3 Yanıtla
  • Adanali: Karuss varken Gs gol atacağı kesin ama kazanirmi bilemedim 5 2 Yanıtla
  • xx: hakkaten doğru balenin golü sarpsborgtan yenen goller ne denilebilir ki poziyona girmiye gerek yok bulduğunu çek direk 4 0 Yanıtla
  • GİRESUNLU: Uzaktan şut da çekseniz yakın mesafe taksimetre Beşiktaş tarifesiyle gideceksiniz tımbışlar... 0 3 Yanıtla
  • Galatasaray dizginlenemez: Bol gollü bi maç olur Pepe ve bizdede Serdar Aziz in olmaması buna en büyük etken Vagner Love ve Onyekuru yıldızlaşabilir 0 0 Yanıtla
  • Tip: Tipe bak çay demle.Mahkeme milli takım dan alacağı tazminatı düşürmüş.Parator un morali bozuk.... 0 0 Yanıtla
  • Korkut dedeniz: "Galatasaray" ismi eziyior, değil mi))) 0 0 Yanıtla
  • Ayla : Birileri bana futbolun insanlık yararına ne üretip de bu kadar büyük paralar aldığını açıklasın lütfen 0 0 Yanıtla

Advertisement