Terim, Falcao'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı - Son Dakika
Spor

Terim, Falcao'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı

Fatih Terim, Galatasaray'ın Sivasspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın ardından Falcao'nun 17-18 gündür oynamadığını hatta idmana bile çıkmadığını belirtmişti. Kolombiyalı yıldız bugün idmana çıktı.

19.10.2019 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Süper Lig'in 8. haftasında Türk Telekom Stadı'nda Sivasspor'u 3-2 mağlup ettikleri maçın ardından dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Tecrübeli çalıştırıcı özellikle sezon başında Monaco'dan transfer edilen Falcao'ya sitem etmişti. Terim maçın ardından, "Falcao 'Ağrılarım var' dedi. 17-18 gündür oynamıyor. Antrenmana bile çıkmıyor." demişti.

FALCAO İDMANA ÇIKTI

Terim'in açıklaması sonrasında bugün Falcao idmana çıktı. Ağrısı bulunduğu gerekçesiyle bir süredir antrenmanlara katılmayan Radamel Falcao, fizyoterapistler eşliğinde sahada takımdan ayrı özel bir çalışma yaptı. Mario Lemina ise idmanın tamamında takımla çalıştı.

İŞTE TERİM'İN FALCAO SÖZLERİ

Fatih Terim Sivasspor maçı sonrasında, "Real Madrid maçında Sivas maçına göre çok değişik oynayabiliriz. Falcao 'Ağrılarım var' dedi. 17-18 gündür oynamıyor. Antrenmana bile çıkmıyor. Böyle uluslararası bir maçta oynatmak istemez miyiz? Tabii ki isteriz ama nasıl oynayacak bilmiyorum." ifadelerini kullandı.

Terim, Falcao'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı
Terim, Falcao\'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı

Son Dakika Spor Terim, Falcao'ya sitem etmişti! Bugün idmana çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Scaar: Fatih Hoca işini bilir netice ortada 4 2 Yanıtla
  • Yaww: Sakatlığı sürecekse Real maçında Andone oynasın hazır formunu bulmuş Falcao bi maç oynayıp 10 maç oynamayacaksa iyileşene kadar oynamasın 4 0 Yanıtla
  • 19: Adam istediğini aldı.İsterse oynayacak istemezse oynamayacak bu durum zaten biliniyordu.Hani fatih bunları oynatırdı adam ederdi vs.vs. ne oldu?Sonuç ortada. 0 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: adamı sakat almışlar zaten düzgün olsa satmazlardı... 0 1 Yanıtla
  • Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor
    19:58 Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri Düzce'de devam ediyor

    Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Dairesi Başkanlığı'nın düzenlediği Okul Sporları Yıldızlar Tenis Türkiye Finalleri müsabakaları, Düzce'de devam ediyor. Türkiye'nin 28 ilinden takımların katıldığı şampiyonada 40 kız ve 40 erkek sporcu ter döküyor. Final müsabakaları ise Pazar günü yapılacak.

  • TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak
    19:48 TBMM 23 Nisan kutlamalarında başarılı çocuklar yer alacak

    TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklerde, bilimde, eğitimde, sporda ve sanatta başarı elde etmiş çocukların yer alacağını açıkladı. Bu yılki kutlamalarda çocuklar, ödül töreni ve Genel Kurul'da konuşma yapma fırsatı bulacak. Ayrıca, Türk milletinin hikayesini anlatan bir ışık gösterisi ve uzay teması da etkinliklere dahil edilecek.


Advertisement