Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un İkinci Yarı Kadro Planlamasında Olmadığını Açıkladı - Son Dakika
Spor

Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un İkinci Yarı Kadro Planlamasında Olmadığını Açıkladı

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un sezonun geri kalan kısmında kadro planlamalarında olmadığını açıkladı.

03.01.2019 16:16  Güncelleme: 16:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı hakkında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un sezonun geri kalan kısmında kadro planlamalarında olmadığını açıkladı.

Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un İkinci Yarı Kadro Planlamasında Olmadığını Açıkladı

"KADRO PLANLAMAMIZDA YOKLAR"

Fatih Terim, "Serdar'ı da Eren'i de çok seviyorum. Her iki oyuncumu da çok seviyorum. Onlara, kariyerlerine ve yeteneklerine saygı duyuyorum. Ancak birlikte çalışma kültürlerimizin farklı olduğunu düşünüyorum.Yazılıp çizildiği gibi bir günlük, son maçlık mevzu da değil bu karar. Bu nedenle teknik olarak sezon sonuna kadar kalan kısmı için kadro planlamamızda yoklar. Yolları açık olsun. Çok başarılı olsunlar isterim. Bugüne kadarki emekleri ve katkıları için de hem kendi adıma hem de teknik heyetim adına teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok\'un İkinci Yarı Kadro Planlamasında Olmadığını Açıkladı
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok'un İkinci Yarı Kadro Planlamasında Olmadığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement