Termik Santralde Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Termik Santralde Seçim Heyecanı

Termik Santralde Seçim Heyecanı

Tes-İş Sendikası Bursa Şubesi'nin 10. genel kurulu için delege seçimleri Orhaneli Termik Santrali'nde yapıldı.

30.01.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tes-İş Sendikası Bursa Şubesi'nin 10. genel kurulu için delege seçimleri Orhaneli Termik Santrali'nde yapıldı.

Orhaneli E.Ü.A.Ş Termik Santrali'nde yapılan delege seçimlerinde Tes-İş Temsilcisi Ramazan Turhan güven tazeledi. 2 liste ile seçime gidildi. Ramazan Turhan ve delegeleri 287 oy alırken, Mustafa Aldemir ile delegeleri 113 oy aldı.

Tes-İş Genel Eğitim Sekreteri Ferudun Yükselir, "Türkiye genelinde merkezimize bağlı 34 tane şubemiz var. 34 şubemiz haziran ayı sonuna kadar genel kurullarını tamamlayacak. Eylül ayından sonra da merkez genel kurul seçimi yapılacak. Özellikle E.U.A.Ş 'ın özelleştirilmesinin gündemde olduğu şu sıralarda Yatağan, Yeniköy, Kemerköy, Çatalağzı santrallerinin ihalesinde 24 Ocak itibarıyla teklifler alınacaktı. Eylemlerimiz sayesinde bu ihalelerin teklif verme süresi önce nisan ayına, sonra da süresiz olarak ertelendi. Maksadımız elektrik üretiminin özelleştirilmesini durdurmak" dedi.

Tes-İş Bursa Şubesi Başkanı Necati İçöz ise, "Tes-İş Bursa Şubesi'nin 10. genel kurulunu oluşturacak delege seçimlerine Orhaneli'den başlamış bulunmaktayız. Bugün yaptığımız delege seçimlerinde işyerimizden 39 delege seçildi. 39 delegenin tamamını temsilcimiz Ramazan Turhan kazandı. Hayırlı olsun" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Termik Santralde Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement