Terminator Bitiyor Mu? - Son Dakika
Teknoloji

Terminator Bitiyor Mu?

Terminator Bitiyor Mu?

Son filmin performansı beklentilerin altında kalmıştı.

02.10.2015 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Terminator: Genisys'in ardından Terminator serisinin kaderinin ne olacağı merak konusuydu. Yıllar sonra Arnold Schwarzenegger'ın Terminator karakteri olarak geri dönmesi ve yeni filmin eski filmlerdeki birçok sahneyi yeniden düzenleyerek seyircilere sunması, Genisys'i iddialı kılıyordu. Ancak durum pek de istenen gibi olmadı.


Boxofficemojo verilerine göre, Genisys'in şu an dünya çapında hasılatı 440 milyon dolar. Bu hasılatın oluşmasında Çin'in de büyük bir önemi bulunuyor. Ancak yetkililer, eğer filme güzel bir ilgi olursa devam ettirmeyi düşünüyordu. Şimdiden 2 yeni Terminator filmi ve bir de televizyon dizisinden söz ediliyordu. Son gelen bilgiler ise, bu projelerin rafa kaldırıldığını gösteriyor.


The Hollywood Reporter'da yer alan habere göre, Genisys'in beklentilerin altında kalan performansı, Terminator serisinin geleceğini olumsuz yönde etkiledi ve şu an Terminator serisi süresiz olarak rafa kaldırıldı. Ne olur biter bunu yakında göreceğiz, ama şu an için Terminator serisinin devam ettirilmesi düşünülmüyor.


Bu arada, Genisys'in Türkçe dublajlı olarak kasım ayında DVD ve Blu-Ray olarak ülkemizde satışa sunulması bekleniyor.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Terminator Bitiyor Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement