Terör Eyleminde Kullanılacak Otomobil, Polisin Nefes Kesen Takibiyle Durduruldu - Son Dakika
Güncel

Terör Eyleminde Kullanılacak Otomobil, Polisin Nefes Kesen Takibiyle Durduruldu

Terör olaylarında kullanılma ihtimali ile aranan araçlar listesindeki bir otomobil, Ankara polisini alarma geçirdi. Şüpheli araç uzun süren kovalamacanın ardından yakalandı.

20.05.2017 13:12  Güncelleme: 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent'te, terörden aranan araçlar listesinde yer alan bir otomobil ile polis ekipleri arasında nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Çok sayıda ekibi peşine takan otomobil, uzun süren bir takibin ardından yakalandı.

POLİSİN "DUR" İHTARINA UYMADI

Ankara'da, polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan şüpheli bir otomobil takibe alındı. Çankaya Caddesi'nden Kızılay istikametine kaçmaya başlayan 06 DP 9923 plakalı şüpheli otomobil, İnönü Bulvarı'ndan Eskişehir yoluna çıktı. Buradan Anadolu Bulvarı'na geçen şüpheli araç, İstanbul yolu istikametinde kaçmaya devam etti.

UZUN SÜREN TAKİBİN SONUNDA DURDURULDU

Otomobilin bir araç kiralama firmasına ait olduğu bilgisini alan ekipler, firmayla irtibata geçerek otomobil içerisinde bulunan araç takip sistemiyle otomobili takibe aldı. İstanbul Yolu Şaşmaz Kavşak'ta aracı sıkıştıran ekipler, polis otosunun direksiyonunu şüpheli aracın önüne kırarak durmasını sağladı.

ARACIN SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Araç sürücüsü üzerinde arama yapan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheli otomobil, olay yerinde yapılan incelemenin ardından detaylı incelenmek üzere otoparka çektirildi.

Terör Eyleminde Kullanılacak Otomobil, Polisin Nefes Kesen Takibiyle Durduruldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Terör Eyleminde Kullanılacak Otomobil, Polisin Nefes Kesen Takibiyle Durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement