Terör Mağdurları Derneği, CHP İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Terör Mağdurları Derneği, CHP İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

30.04.2012 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Terör Mağdurları Derneği üyeleri, CHP ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Dernek Başkanı Zeki Avan ve şehit yakınlarını, CHP Çubuk İlçe Başkanı Vural Çokcan, İlçe Sekreteri, Mehmet Özgren ile yönetim kurulu üyeleri İbrahim Uğur Alp ve Cemil Ala karşıladı.

Ziyarette konuşan Zeki Ayan, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu'nun geçen hafta derneği ziyaret ettiğini hatırlatarak, iadeiziyarette bulunduklarını söyledi.

Avan, şunları kaydetti:

"Genel Başkanlık düzeyinde ilk defa derneklerimize bir ziyaret gerçekleşti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ayten Kayalıoğlu ile birlikte derneğimizi kalabalık bir heyet ziyaret etmiştir. Bundan dolayı şehit yakınları ve gaziler olarak teşekkür ediyoruz. Ayrıca CHP İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilmenizden dolayı hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Sizin de Güneydoğu gazisi olmanız, bizim için ayrı bir önem taşıyor."

Kendilerinin ve genel başkan yardımcılarının çok samimi bir ortamda karşılandıklarını ve yakın ilgi gösterildiğini bildiren Çokcan ise, "Genel Başkan Yardımcımız Kayalıoğlu ve ziyarete katılan üyelerimiz, yakından ilgi göstermenizden çok memnun olmuşlardır. Derneğinizin çalışmaları ve dernekte yapılan düzenlemeler gerçekten de çok güzel olmuştur. Sizleri yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyor ve çalışmalarınızın devamını diliyoruz" diye konuştu.

Dernek Başkanı Avan, Çokcan'a Türk bayrağı ile 59 şehit ve 23 gazinin resimlerinin bulunduğu çerçeveli pano hediye etti.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Mağdurları Derneği, CHP İlçe Başkanlığı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement