Terör Operasyonunda Silah ve Susturucular Bulundu - Son Dakika
Güncel

Terör Operasyonunda Silah ve Susturucular Bulundu

Mardin'in Ömerli ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda 2 tabanca, 3 el bombası, 3 susturucu, çok sayıda mühimmat, yaşam malzemeleri ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

20.04.2018 22:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mardin'in Ömerli ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda 2 tabanca, 3 el bombası, 3 susturucu, çok sayıda mühimmat, yaşam malzemeleri ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, ilçe kırsalında terör örgütü PKK mensuplarının etkisiz hale getirilmesi için operasyon düzenlendiği bildirildi.

Operasyonda arazide yürütülen arama çalışmalarında 2 tabanca, 3 el bombası, 3 susturucu, 6 şarjör, 2 el dürbünü,

68 mühimmat, ses kayıt cihazı çok miktarda yaşam malzemesi ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, bölge halkının desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Operasyonunda Silah ve Susturucular Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement