Terör Operasyonundan Tarantula Çıktı - Son Dakika
Güncel

Terör Operasyonundan Tarantula Çıktı

Jandarma ekipleri, Sancaktepe'de bir eve düzenlediği terör operasyonda saklama kapları içinde beslenen ve oldukça tehlikeli olduğu belirtilen 15 örümcekle karşılaştı.

29.03.2017 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma ekipleri, Sancaktepe'de bir eve düzenlediği terör operasyonda saklama kapları içinde beslenen ve oldukça tehlikeli olduğu belirtilen 15 örümcekle karşılaştı.

Tutuklanan şüphelinin, anavatanı Avustralya ve Amazon ormanları olduğu belirtilen örümcekleri ne amaçla beslediği araştırılıyor.

Haber: İhsan YALÇIN - İSTANBUL DHA

İstanbul'da terör operasyonu düzenlenen kişinin evinde ne amaçla beslendiği belirlenemeyen çeşitli türlerde 15 örümcek ele geçirildi.

İstanbul İl Jandarma ekipleri, sosyal medya platformlarında, terörü ve terör örgütlerini övücü paylaşımlarda bulunduğu belirlenen A.D'nin Sancaktepe'deki evine operasyon düzenledi.

SAKLAMA KAPLARINDAN TARANTULA ÇIKTI

A.D. gözaltına alınırken evin alt katında bulunan odada, saklama kablarının içerisinde çeşitli türlerde 15 örümcek ele geçirildi.

Anavatanı Avustralya ve Amazon Ormanları olduğu bilinen örümcek türleri (Tarantula, Parahybana, İrmina, Ormata, Trip, Manto) ile birlikte çok sayıda örümcek yumurtası ele geçirildi.

HAMAMBÖCEĞİ İLE BESLİYORMUŞ

A.D.'nin örümcekleri beslemek için hamamböceği, kurt ve ölü örümcek kullandığı ortaya çıktı.

TARANTULALAR DOĞA KORUMAYA TESLİM EDİLDİ

Yurda sokulmasının, satılmasının ve bulundurulmasının yasak olduğu tarantulalar, Orman ve Su İşleri Bakanlığına bağlı Doğa Koruma ve Parklar Şefliğindeki görevlilere teslim edildi.

30 DAKİKADA ÖLDÜRÜYOR

Tarantulaların, bir insanı sokması halinde 30 dakika içerisinde öldürebilecek kadar etkili bir zehrinin olduğunu belirten yetkililer, İstanbul ilinde ilk defa bu tür canlıların ele geçirildiğini dile getirdi. A.D., sosyal medyada terör örgütü propagandası yapmak suçundan tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terör Operasyonundan Tarantula Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı
    11:47 Bilecik Valisi Şefik Aygöl: 2024 yılında yatırımlar için 439 milyon TL harcandı

    Bilecik Valisi Şefik Aygöl, 2024 yılının ilk 3 ayında yatırımlar için 439 milyon 693 bin TL harcandığını açıkladı. Aygöl, 2024 yılında uygulanacak 225 adet proje yatırımının toplam tutarının 8 milyar 641 milyon 889 bin TL olduğunu belirtti.

  • Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor
    11:47 Aydın İl Jandarma Komutanlığı Orman Yangınlarına Karşı Önlemlerini Artırıyor

    Aydın İl Jandarma Komutanlığı, mevsimsel sıcaklıkların artmasıyla birlikte orman yangınlarını önlemek için devriye faaliyetlerini sıklaştırıyor. İnsansız Hava Aracı (İHA) ve dronlar aracılığıyla ormanları sürekli olarak kontrol eden jandarma, yangınların erken aşamada tespit edilmesini sağlıyor. Vatandaşlar da orman yangınlarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda bilgilendiriliyor.

  • MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi
    11:47 MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi

    "MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" Doğu Anadolu Bölge Yarışması Malatya'da düzenlendi.

  • Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi
    11:45 Elazığ'da 217 okul çevresi denetlendi, 5 araca ceza kesildi

    Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 217 okul ve çevresinde şüpheli şahıslar, araçlar ve metruk binalar kontrol edildi. Ayrıca Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından 221 okul servis aracı denetlendi ve kurallara uymayan 5 araca ceza kesildi.

  • Burdur'da İl Genel Meclisi Başkanlığına Levent Tokmaker seçildi
    11:44 Burdur'da İl Genel Meclisi Başkanlığına Levent Tokmaker seçildi

    Burdur'da yapılan yerel seçimlerin ardından İl Genel Meclisi'nin başkanlığına Levent Tokmaker seçildi. İl Özel İdaresi Toplantı Salonu'nda yapılan gizli oylama sonucunda, Milliyetçi Hareket Partisi Tefenni Meclis Üyesi Levent Tokmaker, 27 oydan 14'ünü alarak İl Genel Meclisi Başkanı oldu.

  • İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil
    11:44 İletişim Başkanlığı: Erdoğan ile Şimşek arasında seçim öncesi kriz yaşandığı iddiası doğru değil

    31 Mart seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek arasında iplerin kopma noktasına geldiği ve ikili arasındaki ilişkinin "küresel" güçlerin devreye girmesiyle düzeldiği iddiası kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bazı basın yayın organlarında yer alan haberleri yalanlayan İletişim Başkanlığı, "Ülkemiz ekonomisinde yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program ve 12'nci Kalkınma Planı bundan sonra da kararlılıkla sürdürülecektir" açıklamasında bulundu.

  • Tekirdağ'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi
    11:43 Tekirdağ'da yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

    Tekirdağ'da polis ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında gerçekleştirdiği operasyonda Ayaspaşa Mahallesi'nde uyuşturucu madde ticareti yapıldığını tespit etti. O.D. isimli şahsa ait ikamette yapılan aramada 336 adet uyuşturucu hap ve 12.5 gram bonzai maddesi ele geçirildi. O.D. gözaltına alındı.


Advertisement