Türkiye'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi - Son Dakika
Güncel

Türkiye'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi

Sınırın öte tarafından Türkiye'ye ateş açan ve bir askerimizi yaralayan PYD/PKK'lı teröristin vurulduğu anlar kamera tarafından anbean kaydedildi.

22.01.2018 19:40  Güncelleme: 00:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terör örgütünün işgal ettiği Haseke kentine bağlı Rasulayn ilçesinden sabah saatlerinde Ceylanpınar sınırındaki askeri birliğe taciz ateşi açılmış, bu sırada nöbet tutan bir asker kolundan hafif yaralanmıştı. Sınırda konuşlu Türk Silahlı Kuvvetlerine bağlı birliklerin anında, misliyle karşılık verdiği olay sırasında Rasulayn'daki terör hedeflerinin tam isabetle vurulduğu belirtilmişti. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

 <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi

ÇATIŞMA SESLERİ ALTINDA BASIN AÇIKLAMASI

Terör örgütü PYD'nin kontrolündeki binadaki keskin nişancı teröristin açtığı ateşle, bir asker yaralandı. Bunun ardından sınır hattına çok sayıda güvenlik görevlisi sevk edildi. Asker ve polisin binayı yaylım ateşine tuttuğu sırada Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla çatışma sesleri altında basın açıklaması yaptı. O anlar kameralar tarafından kaydedildi.

Türkiye'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi

ASKERİMİZİ YARALAYAN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Özel harekat ekiplerinin de aralarında bulunduğu güvenlik güçleri, zırhlı aracın üzerindeki uçaksavarla binayı ateş altına aldı. Ekiplerin ateş altına aldığı binadaki terörist öldürüldü.

Türkiye'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi

"GEREKEN NEYSE YAPILACAKTIR"

Bu arada, açılan taciz ateşi sonrası belediye hoparlörlerinden vatandaşların olası yaralanmalara karşı sınır hattından uzak durmaları yönünde uyarılar yapıldı.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ilçeye Suriye'deki terör örgütü PYD/ PKK mensuplarınca taciz ateşi açılmasına ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti kuvvetli bir ülkedir. Millet olarak birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Gereken neyse yapılacaktır." dedi.

Türkiye\'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türkiye'ye Ateş Açan Terörist Öldürüldü, Bulunduğu Bina Delik Deşik Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement