Terör Örgütünde Eşcinselliğe Eğilim Arttı - Son Dakika
Güncel

Terör Örgütünde Eşcinselliğe Eğilim Arttı

SURİYE'nin Deyrizor bölgesindeki 'Leşger' kod adlı PKK'lı terörist elebaşısının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklandığını, 6 ay süren cezasının bitiminin ardından da elebaşılık görevine devam ettiği belirtildi.

14.11.2018 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SURİYE'nin Deyrizor bölgesindeki 'Leşger' kod adlı PKK'lı terörist elebaşısının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklandığını, 6 ay süren cezasının bitiminin ardından da elebaşılık görevine devam ettiği belirtildi.

Güvenlik güçleri tarafından bir süre önce yakalanan 'Sorej' kod adlı PKK'lı teröristin ifadesinde, Suriye'nin Deyrizor bölgesindeki 'Leşger' kod adlı terörist elebaşısının hemcinslerine cinsel istismarda bulunduğu için tutuklandığını, suçunu kabul eden teröristin 6 ay süren cezasının bitiminde tekrar eski yerinde elebaşı konumunda faaliyetlerine devam ettiğini belirttiği bildirildi.

EŞCİNSELLİK ESKİDEN İNFAZ SEBEBİYDİ

'Rızgar' kod adlı bir başka teröristin 2017'deki ifadesinde Irak kuzeyinde faaliyet gösteren 'Fırat' kod adlı teröristin eşcinsel olduğu için infaz edildiğini anlattığı ortaya çıkmıştı.

KADINLARLA YAŞANAN SORUNLAR EŞCİNSELLİĞİN ÖNÜNÜ AÇTI

İfadelere göre, kadın ve erkek teröristler arasında geçen yıldan beri yaşanan sürtüşmeler, kavgalar, kadın teröristlerin infazlarındaki artışlar ve zulümlere dayanamayarak meydana gelen kaçışların teröristlerin eşcinselliğe eğilimini artırdığı, bu eğilimleri zaten kuvvetli olduğu bilinen örgüt elebaşlarının da bunu kabullendiği belirtildi. - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terör Örgütünde Eşcinselliğe Eğilim Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement