Tel Abyad ve Rasulayn'ı kaybeden teröristler, Münbiç'te rejim bayrağını astı - Son Dakika
Güncel

Tel Abyad ve Rasulayn'ı kaybeden teröristler, Münbiç'te rejim bayrağını astı

Terör örgütü YPG/PKK'ya yönelik Fırat Nehri'nin doğusunda başlatılan Barış Pınarı Harekatı kararlılıkla devam ediyor. Harekat kapsamında Tel Abyad ve Rasulayn'ın terörden temizlenmesiyle paniğe kapılan YPG/PKK'lı teröristler, Münbiç sınırında rejim bayrağı asarak yeni bir kirli oyuna imza attı.

14.10.2019 13:34  Güncelleme: 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Suriye Milli Ordusunun (SMO), Fırat'ın doğusundaki terör unsurlarını temizlemek, bölgede huzur ve güveni sağlamak amacıyla başlattığı Barış Pınarı Harekatı 6. gününde planlandığı şekilde devam ediyor. Harekat kapsamında çok sayıda köy YPG/ PKK'dan temizlenirken, iyice köşeye sıkışan terör örgütü Zeytin Dalı Harekatı'nda olduğu gibi kirli oyunlara başvuruyor.

MÜNBİÇ SINIRINA REJİM BAYRAĞI ASTILAR

9 Ekim'de başlayan Barış Pınarı Harekatı kapsamında terör örgütü PKK/YPG'ye büyük darbe vuruldu. Tel Abyad ve Rasulayn'ın terörden temizlenmesiyle paniğe kapılan YPG/PKK'lı teröristler, bu kez sınırda bayrak oyununa girdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Menbiç'e de operasyon sinyali vermesi üzerine panikleyen teröristler, Suriye'nin Detath Bölgesi'ndeki Münbiç sınırındaki mevzilere rejime ait bayrak astı. Teröristlerin rejime ait bayrağını astıkları mevzide ağır silahlarla bekledikleri görüldü.

Tel Abyad ve Rasulayn'ı kaybeden teröristler, Münbiç'te rejim bayrağını astı

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesi basın mensuplarının Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin sorularını yanıtlamıştı. Erdoğan, bir basın mensubunun, "Suriye ordusunun Münbiç ve Ayn El Arab'a döndüğü iddiası" ile ilgili sorusuna, "Münbiç konusunda ise biz kararımızı verdiğimiz gibi uygulama aşamasındayız." cevabını vermişti.

Tel Abyad ve Rasulayn\'ı kaybeden teröristler, Münbiç\'te rejim bayrağını astı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tel Abyad ve Rasulayn'ı kaybeden teröristler, Münbiç'te rejim bayrağını astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement