Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Türk Harb-İş Sendikası Merkez Yönetimi ile Demiryol-İş Sendikası, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarını lanetledi.

08.09.2015 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Harb-İş Sendikası Merkez Yönetimi ile Demiryol-İş Sendikası, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarını lanetledi.

Türk Harb-İş Sendikası Merkez Yönetimi tarafından, Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırılarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de artan terör olaylarının, Hakkari Dağlıca'da, insanlık dışı ve alçakça yüzünü gösterdiği ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Milletimizin, birik ve bütünlüğüne kasteden hain terör örgütünün bu saldırılarını lanetliyoruz. Ülkemiz terörle mücadele verdiği sürede binlerce şehitten her birinin acısını ayrı ayrı yaşadı ve yaşıyor. Yaşadığımız her acı bize teröre karşı dirayetli olmayı, terörle tavizsiz şekilde mücadelenin önemini öğretti. Tüm dünya bilsin ki hain saldırılar gerçekleştiren terör örgütlerinin alçakça eylemlerine bu millet asla boyun eğmedi eğmeyecektir. Milli birliğimizin karşısındaki terör örgütü ve uzantıları er ve geç yok edilecektir."

Demiryol-İş Sendikasından terör saldırılarına tepki

Demiryol-İş Sendikasından yapılan açıklamada ise terörün çirkin yüzünü gösterdiği bu dönemde, asker ve polise yapılan kanlı saldırıları şiddetle ve nefretle kınadıkları belirtildi.

Hain pusularla Türkiye'yi bölecekleri zannına sahip olanlar ve terörle beslenenlerin, terörün döktüğü kanda boğulacağı vurgulanan açıklamada, "Vatanı uğruna gözünü kırpmadan, tereddütsüz canını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, şehit aileleri, Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet güçleri başta olmak üzere yüce Türk milletine başsağlığı diliyor, yaralı asker ve polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement