Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Terör Saldırılarına Tepkiler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Sinop Üniversitesi öğrencileri terör saldırına tepki gösterdi.

22.12.2016 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop Üniversitesi öğrencileri terör saldırına tepki gösterdi.

Sinop Üniversitesi Öğrenci Konseyi tarafından organize edilen program çerçevesinde üniversite bünyesinde yer alan fakülteler ve yüksek okullarda eş zamanlı olarak basın açıklaması yapıldı.

Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programda konuşan, Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Uğur, Türk milleti ve İslam ümmeti olarak zor günlerden geçtiklerini söyledi.

Halep ve ülke içerisinde yaşanan terör olaylarını en sert şekilde kınadıklarını ifade eden Uğur, şöyle konuştu:

"Halepli kardeşlerimizi, ağır bombardımanlar, sistematik katliamlar kadar insanların sessizliği de yaralıyor. Ne yazık ki İslam alemi de bu sessizliğin bir parçası olmuş durumda. Bir vücudun azaları gibi olması emredilen müminlerin, kardeşleri ateş altındayken sessiz kalmasını ise idrak etmekte zorlanıyoruz. Dört koldan kuşatılmış, nefessizliğe mahkum edilmiş Halep'te, Müslümanlar katlediliyor. Zulüm karşısında susmanın suça iştirak olduğunu haykıran bir Peygamberin ümmeti olarak kardeşlerimizin katledilmesine sessiz kalmayacağız. Ülke olarak milli birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenerek artmasını diliyor, yaşanan bu zulmü şiddetle kınıyoruz."

Programa, Rektör Prof. Dr. Nihat Dalgın, rektör yardımcıları, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement