Terör Zanlısı Müslüman Mezarlığında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Terör Zanlısı Müslüman Mezarlığında Toprağa Verildi

Terör Zanlısı Müslüman Mezarlığında Toprağa Verildi

Dha DIŞ HABER- Terör zanlısı Müslüman mezarlığında toprağa verildi DANİMARKA'da geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen terör saldırılarının zanlısı olarak gösterilen ancak suçu işlediği henüz kesinleşmeyen Omar Abdel Hamid El-Hussein, Cuma namazının ardından Brondby semtindeki Müslüman mezarlığında toprağa verildi.

20.02.2015 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha DIŞ HABER- Terör zanlısı Müslüman mezarlığında toprağa verildi

DANİMARKA'da geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen terör saldırılarının zanlısı olarak gösterilen ancak suçu işlediği henüz kesinleşmeyen Omar Abdel Hamid El-Hussein, Cuma namazının ardından Brondby semtindeki Müslüman mezarlığında toprağa verildi. Camide ve mezarlık çevresinde çok geniş güvenlik önlemleri alındı.

Omar Abdel Hamid El-Hussein'in naaşı önce yaşadığı eve yakın Norrebro semtindeki camiye getirildi. Basının cami avlusuna girmesine izin verilmedi. Cuma namazının ardından yaklaşık 150 araçlık kortejle Brondby semtine götürülen cenaze burada yaklaşık 700 kişinin katılımı ile toprağa verildi. Defin işlemi sırasında basının mezarlığa girmesine, görüntü almasına izin verilmedi. Öte yandan ülkenin çeşitli şehirlerindeki kılınan Cuma namazları öncesi, teröre karşı mesafeli olunduğunu açıklayan konuşmalar yapıldı. Böylece her iki olay da ölen 3 kişiden ikisi toprağa verilmiş oldu. İlk saldırıda ölen film yapımcısının cenazesinin ne zaman kaldırılacağı ise henüz belli olmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Terör Zanlısı Müslüman Mezarlığında Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement